Sähkösavukkeet: Ou­lu­lai­sen kou­lu­po­lii­sin mukaan va­pe­bis­nek­sen ve­lan­pe­rin­tä on kuin huu­me­kau­pas­ta

Buhurt: Haar­nis­kat ko­li­se­vat ja kirveet hei­lu­vat Oulun kes­kus­tas­sa vii­kon­lop­pu­na

Luitko jo tämän: OYSissa on jou­dut­tu sul­ke­maan kym­me­nen leik­kaus­sa­lia

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Ravinto
Rasvamaksan yleistymisen taustalta löytyy tuttu ilmiö – Somelääkäri Atte Virolainen on huolissaan noidankehästä, joka nostaa jo lasten ja nuorten riskiä sairastua

Ras­va­mak­san yleis­ty­mi­sen taus­tal­ta löytyy tuttu ilmiö – So­me­lää­kä­ri Atte Vi­ro­lai­nen on huo­lis­saan noi­dan­ke­häs­tä, joka nostaa jo lasten ja nuorten riskiä sai­ras­tua

24.07.2023 06:30 5
Tilaajille
Lukijalta Mielipidekirjoitus

Pa­nos­ta­mi­nen kou­lu­ruoan makuun ei ole eu­rois­ta kiinni

02.02.2023 05:15 5
Tilaajille
Neljän euron halpakahvi saa Oulun tarjoushaukat liikkeelle – Näillä asiantuntijan vinkeillä ruokalaskusta voi pihistää ja syödä silti terveellisesti

Neljän euron hal­pa­kah­vi saa Oulun tar­jous­hau­kat liik­keel­le – Näillä asian­tun­ti­jan vin­keil­lä ruo­ka­las­kus­ta voi pi­his­tää ja syödä silti ter­veel­li­ses­ti

14.10.2022 06:00 18
Tilaajille
"Ruoasta olisi tärkeää puhua joustavalla tavalla" – intuitiivinen syöminen kannustaa kuuntelemaan ja kunnioittamaan kehon viestejä

"Ruoas­ta olisi tärkeää puhua jous­ta­val­la ta­val­la" – in­tui­tii­vi­nen syö­mi­nen kan­nus­taa kuun­te­le­maan ja kun­nioit­ta­maan kehon vies­te­jä

25.07.2022 11:18
Tilaajille
Bakteereilla ja muilla mikrobeilla voi olla yhteys muun muassa Alzheimerin tautiin ja masennukseen –  Paljon ruokailutottumuksia kummempia keinoja ihmisellä ei ole vaikuttaa mikrobistoonsa, sanoo kakkatohtorinakin tunnettu akatemiatutkija Justus Reunanen

Bak­tee­reil­la ja muilla mik­ro­beil­la voi olla yhteys muun muassa Al­zhei­me­rin tautiin ja ma­sen­nuk­seen –  Paljon ruo­kai­lu­tot­tu­muk­sia kum­mem­pia keinoja ih­mi­sel­lä ei ole vai­kut­taa mik­ro­bis­toon­sa, sanoo kak­ka­toh­to­ri­na­kin tun­net­tu aka­te­mia­tut­ki­ja Justus Reu­na­nen

22.05.2022 06:03 3
Makeanhimo on osin geneettistä ja mieltymys makeaan synnynnäistä – Aivot käyttävät sokeria polttoaineena, mutta liikaa herkuttelua on syytä välttää

Ma­kean­hi­mo on osin ge­neet­tis­tä ja miel­ty­mys makeaan syn­nyn­näis­tä – Aivot käyt­tä­vät sokeria polt­toai­nee­na, mutta liikaa her­kut­te­lua on syytä välttää

06.04.2022 10:19 6
Tilaajille
Pohjois-Suomessa syntyneitä tutkittiin: Aikuisten D-vitamiinitasossa selvä muutos – kannattaako maitoon lisätä vitamiineja?

Poh­jois-Suo­mes­sa syn­ty­nei­tä tut­kit­tiin: Ai­kuis­ten D-vi­ta­mii­ni­ta­sos­sa selvä muutos – kan­nat­taa­ko maitoon lisätä vi­ta­mii­ne­ja?

30.06.2021 08:28
Tilaajille
Kannattaako paastoaminen vai ei? – Kysyimme ravitsemusterapeutilta kymmenen kysymystä paastosta

Kan­nat­taa­ko paas­toa­mi­nen vai ei? – Ky­syim­me ra­vit­se­mus­te­ra­peu­til­ta kym­me­nen ky­sy­mys­tä paas­tos­ta

20.03.2021 07:25 7
Lukijalta Mielipidekirjoitus

Po­ti­laan sai­raa­las­sa saama oikea ja ra­vit­se­va ruoka on tärkeä tekijä toi­pu­mis­pro­ses­sis­sa

11.12.2020 03:30 1
Tilaajille