Ruoka

Tee koululaiselle välipala valmiiksi jääkaappiin, jotta läksyjen teko luistaa – burrito tai täytetty leipä on helppo napata myös evääksi
Tilaajille

Tee kou­lu­lai­sel­le vä­li­pa­la val­miik­si jää­kaap­piin, jotta läk­sy­jen teko luistaa – burrito tai täy­tet­ty leipä on helppo napata myös evääksi

13.08.2020 07:30 0
Nyt ei marjoissa pihistellä – Vadelmajuustokakku ja marjamurupaistos kätkevät sisäänsä kekokaupalla sesongin parhaita marjoja

Nyt ei mar­jois­sa pi­his­tel­lä – Va­del­ma­juus­to­kak­ku ja mar­ja­mu­ru­pais­tos kät­ke­vät si­sään­sä ke­ko­kau­pal­la se­son­gin par­hai­ta marjoja

06.08.2020 08:00 0
Tilaajille
Nyhtökaurapyöryköistä löytyi listeriaa, Gold&Green Foods vetää varotoimena takaisin kaikki heinäkuussa valmistetut tuotteet

Nyh­tö­kau­ra­pyö­ry­köis­tä löytyi lis­te­riaa, Gold&G­reen Foods vetää va­ro­toi­me­na ta­kai­sin kaikki hei­nä­kuus­sa val­mis­te­tut tuot­teet

30.07.2020 18:29 2
Pitsan päällä maistuu kaali, fenkoli ja kesäkurpitsa – Nappaa tästä reseptit kevyeen kesäpitsaan

Pitsan päällä maistuu kaali, fenkoli ja ke­sä­kur­pit­sa – Nappaa tästä re­sep­tit kevyeen ke­sä­pit­saan

30.07.2020 07:00 0
Tilaajille
Käärmekeittoakin tuli maistettua – Lasse Lehtinen on maistellut jopa sadan maan makuja, mutta muikut ja mummon soodapullat hurmaavat yhä

Käär­me­keit­toa­kin tuli mais­tet­tua – Lasse Leh­ti­nen on mais­tel­lut jopa sadan maan makuja, mutta muikut ja mummon soo­da­pul­lat hur­maa­vat yhä

23.07.2020 08:00 0
Tilaajille
Street Food Fiesta järjestetään elokuussa Oulun Toriparkissa

Street Food Fiesta jär­jes­te­tään elo­kuus­sa Oulun To­ri­par­kis­sa

21.07.2020 15:37 1
Salaatti on ihanan kevyttä keskikesän ruokaa – Näillä kolmella peruskastikkeella maustat salaatin kuin salaatin

Sa­laat­ti on ihanan kevyttä kes­ki­ke­sän ruokaa – Näillä kol­mel­la pe­rus­kas­tik­keel­la maustat sa­laa­tin kuin sa­laa­tin

16.07.2020 08:00 0
Tilaajille
Ulkona voi syödä hyvin myös muualla kuin ravintolassa – Jouni Laakkonen johdattaa metsään tekemään avotulella kokonaisen illallisen pienellä määrällä tarvikkeita

Ulkona voi syödä hyvin myös muualla kuin ra­vin­to­las­sa – Jouni Laak­ko­nen joh­dat­taa metsään te­ke­mään avo­tu­lel­la ko­ko­nai­sen il­lal­li­sen pie­nel­lä mää­räl­lä tar­vik­kei­ta

09.07.2020 07:00 0
Tilaajille
Ruoan verkkokaupan kasvu ei ole jäämässä vain hetken huumaksi

Ruoan verk­ko­kau­pan kasvu ei ole jää­mäs­sä vain hetken huu­mak­si

06.07.2020 21:25 1
Pääkirjoitus: Yhtenäinen suomalainen ruokakulttuuri on hajonnut – terveysvaikutukset ratkaisevat nyt monen kansalaisen valinnoissa
Pääkirjoitus

Pää­kir­joi­tus: Yh­te­näi­nen suo­ma­lai­nen ruo­ka­kult­tuu­ri on ha­jon­nut – ter­veys­vai­ku­tuk­set rat­kai­se­vat nyt monen kan­sa­lai­sen va­lin­nois­sa

02.07.2020 20:00 0
Tilaajille
Nyt on herkkuja eväsretkelle! Poimi tästä talteen kesäiset reseptit ja testaa itse

Nyt on herk­ku­ja eväs­ret­kel­le! Poimi tästä talteen ke­säi­set re­sep­tit ja testaa itse

21.06.2020 20:05 0
Tilaajille
Käylässä sijaitsevan Leenan Koskituvan lohisoppaa kehutaan kesän parhaaksi – salaisuus piilee yllättävässä mausteessa

Käy­läs­sä si­jait­se­van Leenan Kos­ki­tu­van lo­hi­sop­paa ke­hu­taan kesän par­haak­si – sa­lai­suus piilee yl­lät­tä­väs­sä maus­tees­sa

19.06.2020 13:05 2
Tilaajille
Nyt saa lähikahvia ilmaiseksi omalta pihanurmelta – Voikukkakahvi maistuu melkein aidolta

Nyt saa lä­hi­kah­via il­mai­sek­si omalta pi­ha­nur­mel­ta – Voi­kuk­ka­kah­vi maistuu melkein aidolta

11.06.2020 07:00 0
Tilaajille
Tarjoa kesäruuaksi juhlavan helppoja siiderisimpukoita ja kääri muikut kalakukkoon eväsruuaksi

Tarjoa ke­sä­ruuak­si juh­la­van help­po­ja sii­de­ri­sim­pu­koi­ta ja kääri muikut ka­la­kuk­koon eväs­ruuak­si

11.06.2020 07:00 0
Tilaajille
Paras ystävä on syyllinen rikosruokiin – Outi Pakkasen dekkareiden päähenkilö Anna Laine on innokas kokkaaja, jonka lempiruuat ovat myös Pakkasen suosikkeja

Paras ystävä on syyl­li­nen ri­kos­ruo­kiin – Outi Pak­ka­sen dek­ka­rei­den pää­hen­ki­lö Anna Laine on innokas kok­kaa­ja, jonka lem­pi­ruuat ovat myös Pak­ka­sen suo­sik­ke­ja

04.06.2020 08:00 0
Tilaajille
Oulun kaupungin ateriatuotantoa keskitetään Oulun Tuotantokeittiö Oy:lle - 63 kaupungin henkilökunnan jäsentä siirtyy Oulun Tuotantokeittiö Oy:n palvelukseen

Oulun kau­pun­gin ate­ria­tuo­tan­toa kes­ki­te­tään Oulun Tuo­tan­to­keit­tiö Oy:lle - 63 kau­pun­gin hen­ki­lö­kun­nan jäsentä siirtyy Oulun Tuo­tan­to­keit­tiö Oy:n pal­ve­luk­seen

29.05.2020 11:58 2
Viikon lopuksi: Tulevaisuudessa parasta on paluu alkujuurille - Hapanjuureen leivottu leipä vei ikivanhaan makumaailmaan.

Viikon lo­puk­si: Tu­le­vai­suu­des­sa parasta on paluu al­ku­juu­ril­le - Ha­pan­juu­reen lei­vot­tu leipä vei iki­van­haan ma­ku­maail­maan.

22.05.2020 20:00 1
Tilaajille
Syömässä: Pitkään haudutettua pikaruokaa

Syö­mäs­sä: Pitkään hau­du­tet­tua pi­ka­ruo­kaa

22.05.2020 20:00 0
Tilaajille
Pienen porukan juhlalounas korvaa tänä keväänä isot valmistujaisjuhlat – Hemmottele lähipiiriä sesongin herkuilla ja raparperi-mansikkapavlovalla

Pienen porukan juh­la­lou­nas korvaa tänä keväänä isot val­mis­tu­jais­juh­lat – Hem­mot­te­le lä­hi­pii­riä se­son­gin her­kuil­la ja ra­par­pe­ri-man­sik­ka­pav­lo­val­la

21.05.2020 08:00 2
Tilaajille
Syömässä: Ensikertalainen kokeili Wolt-palvelua ja tilasi thaimaalaista kotiovelleen

Syö­mäs­sä: En­si­ker­ta­lai­nen kokeili Wolt-pal­ve­lua ja tilasi thai­maa­lais­ta ko­ti­ovel­leen

13.05.2020 10:48 2
Tilaajille
Muistatko, kun meksikonpataa kokattiin ysärillä pussiaineksista? Nyt se kannattaa tehdä alusta lähtien itse ja kokolihasta

Muis­tat­ko, kun mek­si­kon­pa­taa ko­kat­tiin ysä­ril­lä pus­siai­nek­sis­ta? Nyt se kan­nat­taa tehdä alusta lähtien itse ja ko­ko­li­has­ta

07.05.2020 07:00 1
Tilaajille
Syömässä: Woltin toimittamat Phuketin annokset yllättävät koollaan

Syö­mäs­sä: Woltin toi­mit­ta­mat Phu­ke­tin an­nok­set yl­lät­tä­vät kool­laan

25.04.2020 12:00 15
Syömässä: Floranssin noutoruoka-aterian voi päättää jälkiruokadonitsiin

Syö­mäs­sä: Flo­rans­sin nou­to­ruo­ka-ate­rian voi päättää jäl­ki­ruo­ka­do­nit­siin

23.04.2020 17:08 0
Tilaajille
Ruokaa ei aina tarvitse tehdä alusta asti itse – näillä resepteillä teet pelmeneistä, ravioleista ja muista puolivalmisteista astetta parempia aterioita

Ruokaa ei aina tar­vit­se tehdä alusta asti itse – näillä re­sep­teil­lä teet pel­me­neis­tä, ra­vio­leis­ta ja muista puo­li­val­mis­teis­ta astetta pa­rem­pia ate­rioi­ta

19.03.2020 07:00 0
Tilaajille
Näyttelijä Eija Vilpas paljastaa suosikkireseptinsä – toista tehdään ystävän kanssa talkoilla, toinen on suvun ikisuosikki

Näyt­te­li­jä Eija Vilpas pal­jas­taa suo­sik­ki­re­sep­tin­sä – toista tehdään ystävän kanssa tal­koil­la, toinen on suvun iki­suo­sik­ki

12.03.2020 08:00 0
Tilaajille
"Syökää silakkaa", kehotti pääministeri, ja neuvo on yhä ajankohtainen – Kokeile silakoita fish and chips -annoksessa tai espanjalaisissa tapaksissa

"Syökää si­lak­kaa", kehotti pää­mi­nis­te­ri, ja neuvo on yhä ajan­koh­tai­nen – Kokeile si­la­koi­ta fish and chips -an­nok­ses­sa tai es­pan­ja­lai­sis­sa ta­pak­sis­sa

27.02.2020 09:00 1
Tilaajille
Termospullossa hautuvat piirun verran paremmat retkieväät – nauti nuotiolla dipistä, pitaleivästä ja tikku-croissanteista

Ter­mos­pul­los­sa hau­tu­vat piirun verran pa­rem­mat ret­ki­eväät – nauti nuo­tiol­la di­pis­tä, pi­ta­lei­väs­tä ja tik­ku-crois­san­teis­ta

13.02.2020 08:00 0
Tilaajille
Nyt pidetään retrot ruokajuhlat 1960-luvun tyyliin: Kata nostalgiseen voileipäpöytään lohileipiä, täytettyjä munia ja muita pikkusyötäviä

Nyt pi­de­tään retrot ruo­ka­juh­lat 1960-lu­vun tyy­liin: Kata nos­tal­gi­seen voi­lei­pä­pöy­tään lo­hi­lei­piä, täy­tet­ty­jä munia ja muita pik­ku­syö­tä­viä

06.02.2020 07:00 0
Tilaajille
Kasvisruokavalio voi edistää terveyttä, mutta vain oikein toteutettuna – vältä virheet ja toimi näin

Kas­vis­ruo­ka­va­lio voi edistää ter­veyt­tä, mutta vain oikein to­teu­tet­tu­na – vältä virheet ja toimi näin

01.02.2020 15:23 11
Uuniperuna on tuttu herkku, mutta eksoottisilla täytteillä saat siihen aivan uudenlaista inspiraatiota – Näin tarjoilet sen intilalaiseen, japanilaiseen tai tanskalaiseen tyyliin

Uu­ni­pe­ru­na on tuttu herkku, mutta ek­soot­ti­sil­la täyt­teil­lä saat siihen aivan uu­den­lais­ta ins­pi­raa­tio­ta – Näin tar­joi­let sen in­ti­la­lai­seen, ja­pa­ni­lai­seen tai tans­ka­lai­seen tyyliin

16.01.2020 08:00 0
Tilaajille