Yrittäjän tarina: Ou­lu­lai­nen Risto Hoik­ka­nie­mi vastasi pu­he­luun, joka johti kon­kurs­siin ja mil­joo­na­vel­koi­hin

Koti: Vauva pani ou­lu­lai­sen Kar­ja­lan perheen huo­ne­jär­jes­tyk­sen uusiksi

Keskoset: Ii­läi­nen Vera Tur­ti­nen painoi syn­tyes­sään vain 500 grammaa

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Syöminen
Lukijalta Mielipidekirjoitus

Tar­jon­ta ruokkii ka­lo­ri­hi­moa ja voittaa tah­don­voi­man – ruo­ka­kaup­pa tietää ki­vi­kau­del­ta pe­räi­sin olevat halumme

17.02.2024 06:00 2
Lukijalta Mielipidekirjoitus

Onko kou­lus­sa tar­jol­la niin hienoja ruo­ka­la­je­ja, että op­pi­laat jopa toi­vo­vat enemmän ko­ti­ruo­kaa?

18.10.2023 05:00 5
Lukijalta Mielipidekirjoitus

An­ne­taan kai­kil­le ruo­ka­rau­ha niin ruo­ka­pöy­däs­sä kuin muu­toin­kin

09.02.2023 05:30 5
Tilaajille
Syömässä: Pikantti pitabuffet oivan jälkiruokapöydän siivittämänä Etu-Lyötyn Serafiinassa

Syö­mäs­sä: Pi­kant­ti pi­ta­buf­fet oivan jäl­ki­ruo­ka­pöy­dän sii­vit­tä­mä­nä Etu-Lyö­tyn Se­ra­fii­nas­sa

18.10.2022 10:45 1
Tilaajille
Syömässä: Purilaista popsimassa Pakkahuoneenkadulla

Syö­mäs­sä: Pu­ri­lais­ta pop­si­mas­sa Pak­ka­huo­neen­ka­dul­la

21.09.2022 10:35 2
Tilaajille
Syömässä: Pekurin Pation Magnolia tarjoaa kahvilaelämyksen ilman vehnää ja sokeria: "Mahtavaa, että Ouluun vielä mahtuu muitakin kuin ketjukahviloita"

Syö­mäs­sä: Pekurin Pation Mag­no­lia tarjoaa kah­vi­la­elä­myk­sen ilman vehnää ja so­ke­ria: "Mah­ta­vaa, että Ouluun vielä mahtuu mui­ta­kin kuin ket­ju­kah­vi­loi­ta"

28.07.2022 11:30
Tilaajille
"Ruoasta olisi tärkeää puhua joustavalla tavalla" – intuitiivinen syöminen kannustaa kuuntelemaan ja kunnioittamaan kehon viestejä

"Ruoas­ta olisi tärkeää puhua jous­ta­val­la ta­val­la" – in­tui­tii­vi­nen syö­mi­nen kan­nus­taa kuun­te­le­maan ja kun­nioit­ta­maan kehon vies­te­jä

25.07.2022 11:18
Tilaajille
Syömässä: Kiinalaista uudella konseptilla

Syö­mäs­sä: Kii­na­lais­ta uudella kon­sep­til­la

29.06.2022 17:30 1
Tilaajille
Makeanhimo on osin geneettistä ja mieltymys makeaan synnynnäistä – Aivot käyttävät sokeria polttoaineena, mutta liikaa herkuttelua on syytä välttää

Ma­kean­hi­mo on osin ge­neet­tis­tä ja miel­ty­mys makeaan syn­nyn­näis­tä – Aivot käyt­tä­vät sokeria polt­toai­nee­na, mutta liikaa her­kut­te­lua on syytä välttää

06.04.2022 10:19 6
Tilaajille