Koulutus: Par­tu­ri-kam­paa­moil­la on pula pä­te­vis­tä työn­te­ki­jöis­tä

Panimot: Kemiin pe­rus­te­taan panimo, jonka tarina on kuin elo­ku­vis­ta

Mainos: Kalevan syys­lo­ma­tar­jous 5 viikkoa diginä ja pai­net­tu­na! Tilaa tästä.

Ruokahävikki
Ruokahävikkiä syntyy eniten kotona – teemaviikolla pohditaan, miten hävikkiä voisi vähentää

Ruo­ka­hä­vik­kiä syntyy eniten kotona – tee­ma­vii­kol­la poh­di­taan, miten hä­vik­kiä voisi vä­hen­tää

18.09.2021 15:04 7
Tilaajille
Ruokahävikkiä syntyy OYSissa yhä liikaa, eikä ongelma ole ratkennut vuodessa –"Pakkohan se on ruoka kuitenkin laittaa kaikille, joita osastolla on"

Ruo­ka­hä­vik­kiä syntyy OYSissa yhä liikaa, eikä ongelma ole rat­ken­nut vuo­des­sa –"­Pak­ko­han se on ruoka kui­ten­kin laittaa kai­kil­le, joita osas­tol­la on"

08.03.2021 10:53 21
Tilaajille
Lukijalta Mielipidekirjoitus

Jo­kai­nen voi vä­hen­tää hä­vik­kiä – pak­kaus­mer­kin­nät tar­joa­vat ku­lut­ta­jil­le heidän tar­vit­se­maan­sa tietoa

15.12.2020 04:45
Tilaajille
Dyykkaus on aarrejahtia: Kokenut hävikkiruuan metsästäjä jää harvoin tyhjin käsin

Dyyk­kaus on aar­re­jah­tia: Kokenut hä­vik­ki­ruuan met­säs­tä­jä jää harvoin tyhjin käsin

29.06.2020 07:00 1
Tilaajille
Kauppojen hedelmä- ja vihanneshävikkiä aletaan jalostaa ravintoloihin ja kouluruokailuun Iissä – toimintatapa on Suomessa ainutlaatuinen

Kaup­po­jen he­del­mä- ja vi­han­nes­hä­vik­kiä aletaan ja­los­taa ra­vin­to­loi­hin ja kou­lu­ruo­kai­luun Iissä – toi­min­ta­ta­pa on Suo­mes­sa ai­nut­laa­tui­nen

14.01.2020 12:24 19