Kolumni: Yli­op­pi­las­kir­joi­tuk­sis­ta luo­pu­mi­nen on pe­rus­tel­tua – voisiko Ruotsin malli toimia meil­lä­kin?

Luitko jo tämän?: Ou­lu­lais­taus­tai­nen Ma­rian­ne Le­hi­koi­nen auttaa naisia pää­se­mään yrit­tä­jyy­den huip­pu­tu­lok­siin

Ruokahävikki
Kysely: Suomalaiset kokevat aiempaa enemmän huonoa omaatuntoa ruoan heittämisestä pois

Kysely: Suo­ma­lai­set kokevat aiempaa enemmän huonoa omaa­tun­toa ruoan heit­tä­mi­ses­tä pois

18.09.2022 16:48 1
Suomalainen kulutti viime vuonna keskimäärin 79 kiloa lihaa ja 62 kiloa hedelmiä – Luke julkaisi vuoden 2021 ravintotaseen ennakkotiedot

Suo­ma­lai­nen kulutti viime vuonna kes­ki­mää­rin 79 kiloa lihaa ja 62 kiloa he­del­miä – Luke jul­kai­si vuoden 2021 ra­vin­to­ta­seen en­nak­ko­tie­dot

26.06.2022 12:00 8
Tilaajille
Jopa 1550 ihmistä Oulun seudulla saa ruoka-apua Prikka kiertoon -hankkeen kautta – "Se, että voin hakea täältä lahjoitusruokia, nostaa perheemme elämänlaatua paljon"

Jopa 1550 ihmistä Oulun seu­dul­la saa ruo­ka-apua Prikka kier­toon -hank­keen kautta – "Se, että voin hakea täältä lah­joi­tus­ruo­kia, nostaa per­heem­me elä­män­laa­tua paljon"

26.04.2022 21:10 15
Tilaajille
Kyllästyttääkö jo jouluruoka? Älä heitä tähteitä pois, niistä saa tuunattua vaikka kukkoa ja kiusausta

Kyl­läs­tyt­tää­kö jo jou­lu­ruo­ka? Älä heitä täh­tei­tä pois, niistä saa tuu­nat­tua vaikka kukkoa ja kiu­saus­ta

26.12.2021 20:00 1
Tilaajille
Ruokahävikkiä syntyy eniten kotona – teemaviikolla pohditaan, miten hävikkiä voisi vähentää

Ruo­ka­hä­vik­kiä syntyy eniten kotona – tee­ma­vii­kol­la poh­di­taan, miten hä­vik­kiä voisi vä­hen­tää

18.09.2021 15:04 7
Tilaajille
Ruokahävikkiä syntyy OYSissa yhä liikaa, eikä ongelma ole ratkennut vuodessa –"Pakkohan se on ruoka kuitenkin laittaa kaikille, joita osastolla on"

Ruo­ka­hä­vik­kiä syntyy OYSissa yhä liikaa, eikä ongelma ole rat­ken­nut vuo­des­sa –"­Pak­ko­han se on ruoka kui­ten­kin laittaa kai­kil­le, joita osas­tol­la on"

08.03.2021 10:53 21
Tilaajille
Lukijalta Mielipidekirjoitus

Jo­kai­nen voi vä­hen­tää hä­vik­kiä – pak­kaus­mer­kin­nät tar­joa­vat ku­lut­ta­jil­le heidän tar­vit­se­maan­sa tietoa

15.12.2020 04:45
Tilaajille
Dyykkaus on aarrejahtia: Kokenut hävikkiruuan metsästäjä jää harvoin tyhjin käsin

Dyyk­kaus on aar­re­jah­tia: Kokenut hä­vik­ki­ruuan met­säs­tä­jä jää harvoin tyhjin käsin

29.06.2020 07:00 1
Tilaajille
Kauppojen hedelmä- ja vihanneshävikkiä aletaan jalostaa ravintoloihin ja kouluruokailuun Iissä – toimintatapa on Suomessa ainutlaatuinen

Kaup­po­jen he­del­mä- ja vi­han­nes­hä­vik­kiä aletaan ja­los­taa ra­vin­to­loi­hin ja kou­lu­ruo­kai­luun Iissä – toi­min­ta­ta­pa on Suo­mes­sa ai­nut­laa­tui­nen

14.01.2020 12:24 19