Henkirikokset: Oulussa jo toinen hen­ki­ri­kos viikon sisään

Lumi: Oulussa on nyt lunta poik­keuk­sel­li­sen paljon

Keskoset: Ii­läi­nen Vera Tur­ti­nen painoi syn­tyes­sään vain 500 grammaa

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Kyl­läs­tyt­tää­kö jo jou­lu­ruo­ka? Älä heitä täh­tei­tä pois, niistä saa tuu­nat­tua vaikka kukkoa ja kiu­saus­ta

Jouluruokaa jää ihan vängälläkin tähteeksi. Rippeitä ei kannata heittää pois, sillä niistä voi loihtia kukkoja, keittoja ja kiusauksia.

Pikkujoulujen aikaan Antti Ruonala laittaa niin monet laatikot ja kinkut, ettei jouluna enää kotonaan niitä laittele. Hänen essun taskussaan on silti vinkkejä, mitä jouluruokien tähteistä voi tehdä.
Pikkujoulujen aikaan Antti Ruonala laittaa niin monet laatikot ja kinkut, ettei jouluna enää kotonaan niitä laittele. Hänen essun taskussaan on silti vinkkejä, mitä jouluruokien tähteistä voi tehdä.
Kuva: Kirsi Junttila

Kokin joulunvietto alkaa jo marraskuun puolivälin jälkeen, kun pikkujoulukausi hurahtaa käyntiin. Parhaimmillaan siikajokilaisen lounasravintola Kreivin Ajan yrittäjä Antti Ruonala ja vaimo Sari kokkaavat jouluaterian useamman kerran viikossa.

– Siinä saa ihan tarpeeksi laatikoita laittaa ja kinkkuja paistaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.