Tilaajille

Ruo­ka­hä­vik­kiä syntyy OYSissa yhä liikaa, eikä ongelma ole rat­ken­nut vuo­des­sa –"­Pak­ko­han se on ruoka kui­ten­kin laittaa kai­kil­le, joita osas­tol­la on"

OYSin osastot tilaavat ylimääräisiä aterioita varmuuden vuoksi, sillä tilausajat sulkeutuvat edelleen aikaisin.

OYSin osastoille aamuateriat pitää tilata edellisenä päivänä kello 14:ään mennessä, lounaat viimeistään kello 6.15 ja päivälliset kello 10.50. Määräaikoja ei ole vuodessa saatu lyhennettyä. Arkistokuva.
OYSin osastoille aamuateriat pitää tilata edellisenä päivänä kello 14:ään mennessä, lounaat viimeistään kello 6.15 ja päivälliset kello 10.50. Määräaikoja ei ole vuodessa saatu lyhennettyä. Arkistokuva.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Broileripyöryköitä, kahden kalan keittoa, Pedron lihapataa, uuniseitiä, kermaista lohi-kasviskeittoa, Aurahärkää ja juuressosekeittoa – muun muassa tällaisia aterioita on ollut OYSissä tarjolla tällä viikolla.

Liian iso osa ruoasta päätyy edelleen hävikkiin, osa koskemattomana. Kaleva kertoi hävikkiongelmasta jo tammikuussa 2020.