Miksi kou­lu­al­tis­tuk­set eivät enää johda Oulussa ka­ran­tee­niin?

Hävikkiruoka
Ruokahävikkiä syntyy eniten kotona – teemaviikolla pohditaan, miten hävikkiä voisi vähentää

Ruo­ka­hä­vik­kiä syntyy eniten kotona – tee­ma­vii­kol­la poh­di­taan, miten hä­vik­kiä voisi vä­hen­tää

18.09.2021 15:04 7
Tilaajille
Vapaaehtoiset jakavat Limingassa kauppojen hävikkiruokaa joka perjantai  – pahvilaatikoista voi löytyä monelle elintärkeä apu

Va­paa­eh­toi­set jakavat Li­min­gas­sa kaup­po­jen hä­vik­ki­ruo­kaa joka per­jan­tai – pah­vi­laa­ti­kois­ta voi löytyä monelle elin­tär­keä apu

20.06.2021 12:00 7
Tilaajille
Oululainen hävikkiruokayritys laajentuu pääkaupunkiseudulle – reseptiikkaa kehittää julkkiskokki Sami Garam

Ou­lu­lai­nen hä­vik­ki­ruo­ka­yri­tys laa­jen­tuu pää­kau­pun­ki­seu­dul­le – re­sep­tiik­kaa ke­hit­tää julk­kis­kok­ki Sami Garam

05.05.2021 10:15 1
Tilaajille
Rajakylän asukastuvalla jaetaan hävikkiruokaa – kuukauden lopussa ruokakassien kysyntä yleensä kasvaa

Ra­ja­ky­län asu­kas­tu­val­la jaetaan hä­vik­ki­ruo­kaa – kuu­kau­den lopussa ruo­ka­kas­sien kysyntä yleensä kasvaa

18.10.2020 12:34 1
Tilaajille
Diakonia-ammattikorkeakoulu kehitti mallin, jolla Oulun ruokahävikkiä saataisiin hyödynnettyä paremmin – "Oululainen hävikki muodostuu lähinnä vähittäiskaupan ja ravintoloiden sekä koulujen hävikkiruuasta"

Dia­ko­nia-am­mat­ti­kor­kea­kou­lu kehitti mallin, jolla Oulun ruo­ka­hä­vik­kiä saa­tai­siin hyö­dyn­net­tyä pa­rem­min – "Ou­lu­lai­nen hävikki muo­dos­tuu lähinnä vä­hit­täis­kau­pan ja ra­vin­to­loi­den sekä kou­lu­jen hä­vik­ki­ruuas­ta"

19.08.2020 09:35