Sotaharjoitukset: Ou­lu­lai­nen Teemu Hil­tu­nen, 25, sai käskyn ker­taa­maan ja suureen Na­to-har­joi­tuk­seen

Yritykset: Kem­pe­le­läi­sen Lehdon työ­ka­lu­ja huu­to­kau­pa­taan nyt pilk­ka­hin­taan

Vastaa kyselyyn: Pitääkö hiih­to­lo­mal­la hiih­tää?

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Ruoantuotanto
Ranskalaisten menekki on niin kova, että Vihannin perunatehdas siirtyi viiteen vuoroon

Rans­ka­lais­ten menekki on niin kova, että Vi­han­nin pe­ru­na­teh­das siirtyi viiteen vuoroon

05.02.2024 20:35 34
Tilaajille
Lukijalta Mielipidekirjoitus

Kestävä ruoan­tuo­tan­to on mah­dol­li­suus, ei uhka

01.07.2022 06:00 9
Tilaajille
Lukijalta Mielipidekirjoitus

Epä­var­ma aika ko­ros­taa maa­ta­lou­den tär­keyt­tä

16.06.2022 05:00
Tilaajille
Lukijalta Mielipidekirjoitus

Seit­se­män syytä, miksi suo­ma­lai­sel­le ruoalle on tar­vet­ta

04.05.2022 08:00 2
Tilaajille
Valtio tukee maataloustuottajia 45 miljoonan euron energiaveron lisäpalautuksella

Valtio tukee maa­ta­lous­tuot­ta­jia 45 mil­joo­nan euron ener­gia­ve­ron li­sä­pa­lau­tuk­sel­la

21.04.2022 14:07 5
Ruoantuotannon omavaraisuus on Suomelle elintärkeää – hallituksella olisi ollut tilaisuus nostaa tehomaatalouden arvostusta
Kolumni

Ruoan­tuo­tan­non oma­va­rai­suus on Suo­mel­le elin­tär­keää – hal­li­tuk­sel­la olisi ollut ti­lai­suus nostaa te­ho­maa­ta­lou­den ar­vos­tus­ta

08.04.2022 18:00 2
Tilaajille
Saarikko: Hallitus tukee kotimaista ruoantuotantoa 300 miljoonalla eurolla

Saa­rik­ko: Hal­li­tus tukee ko­ti­mais­ta ruoan­tuo­tan­toa 300 mil­joo­nal­la eurolla

17.03.2022 19:53 52
Nakki oli street foodia jo sata vuotta sitten – oululainen ruokahistorioitsija Ritva Kylli kertoo, miten makkarasta tuli suomalaisille pyhä

Nakki oli street foodia jo sata vuotta sitten – ou­lu­lai­nen ruo­ka­his­to­rioit­si­ja Ritva Kylli kertoo, miten mak­ka­ras­ta tuli suo­ma­lai­sil­le pyhä

20.09.2021 17:00 4
Tilaajille
Varhaisperunan kysyntä on ollut tänä vuonna tavanomaista suurempaa – pohjoisessa sesonki on vasta aluillaan

Var­hais­pe­ru­nan kysyntä on ollut tänä vuonna ta­van­omais­ta suu­rem­paa – poh­joi­ses­sa sesonki on vasta aluil­laan

07.07.2020 07:02
Tilaajille