Kaupunginjohtaja: Seit­se­män kiin­nos­ta­vaa nimeä kertoo, ovatko he ha­ke­mas­sa

Jääkiekko: Oulun alueen ju­nio­ri­jouk­kueet pe­laa­maan taas omien lo­go­jen­sa alle

Teatteri: Kau­ris­mäen klas­sik­ko en­si-il­las­sa Oulussa

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Ruuanlaitto
Suomen ensimmäisen sushibaarin perustanut Kimmo Jylhä päätyi kokkaamaan Nuorgamiin – Nyt hän kertoo, miten kyttyrälohi laitetaan ruoaksi

Suomen en­sim­mäi­sen sus­hi­baa­rin pe­rus­ta­nut Kimmo Jylhä päätyi kok­kaa­maan Nuor­ga­miin – Nyt hän kertoo, miten kyt­ty­rä­lo­hi lai­te­taan ruoaksi

30.07.2023 16:00
Tilaajille
Kouluruokailu kuuluu osaksi koulun kasvatustyötä – makuaistia voi kehittää ja siksi se on opetettavissa oleva ominaisuus
Kolumni

Kou­lu­ruo­kai­lu kuuluu osaksi koulun kas­va­tus­työ­tä – ma­ku­ais­tia voi ke­hit­tää ja siksi se on ope­tet­ta­vis­sa oleva omi­nai­suus

07.11.2022 06:00 10
Tilaajille
Herkulliset arkisuosikit eivät kaipaa lihaa – Tässä neljä suunnitteluvinkkiä ja kolme kasvisreseptiä, joilla helpotat kiirettä

Her­kul­li­set ar­ki­suo­si­kit eivät kaipaa lihaa – Tässä neljä suun­nit­te­lu­vink­kiä ja kolme kas­vis­re­sep­tiä, joilla hel­po­tat kii­ret­tä

06.01.2022 06:30 2
Tilaajille
Näin valmistat täydellisen pihvin – katso, mitä lihanosia kannattaa valita, missä vaiheessa liha maustetaan ja mikä on sopiva kypsyysaste

Näin val­mis­tat täy­del­li­sen pihvin – katso, mitä li­han­osia kan­nat­taa valita, missä vai­hees­sa liha maus­te­taan ja mikä on sopiva kyp­syys­as­te

30.12.2021 06:30 1
Tilaajille
Lukijalta Mielipidekirjoitus

Lah­nas­ta saa suo­ra­nais­ta herk­ku­ruo­kaa!

14.07.2021 05:30 1
Tilaajille