Oulun kaupunki: Oulu aikoo ko­rot­taa luot­ta­mus­toi­mis­ta mak­set­ta­via palk­kioi­ta rei­lus­ti

Autismi: Johanna Vuo­ri-Kar­via sai tietää vasta ne­li­kymp­pi­se­nä, miksi hän on eri­lai­nen

Parkkipaikat: Ko­ko­sim­me Oulun park­ki­hal­lit kar­tal­le ja sel­vi­tim­me, mitä pit­kä­ai­kai­nen py­sä­köin­ti maksaa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Her­kul­li­set ar­ki­suo­si­kit eivät kaipaa lihaa – Tässä neljä suun­nit­te­lu­vink­kiä ja kolme kas­vis­re­sep­tiä, joilla hel­po­tat kii­ret­tä

Syötkö arkena aina samoja ruokia? Itsetehty ruoka vaatii vähän enemmän aikaa kuin eines tai ruokatilauksen tekeminen, mutta palkitsee senkin edestä.

Hunajaiset punajuuret, feta ja linssit ovat täydellinen makuyhdistelmä.
Hunajaiset punajuuret, feta ja linssit ovat täydellinen makuyhdistelmä.
Kuva: Vilja Pursiainen

Teetkö sinäkin aina samoja arkiruokia? Moni haaveilee helpommasta arkiruokailusta ja uusista mauista.

Moni ruoka valmistuu lopulta lähes samassa ajassa kuin noutoruoan toimitus kestää, mutta kuormittavinta on kaikki se metatyö, joka ruoanlaittoon helposti menee.

Liian kunnianhimoinen ei tarvitse olla, mutta kaivattua iloa ruokailuun voi löytää jo yhdestä uudesta arkibravuurista, jonka ottaa haltuun.

Inspiraatiota voi hakea eri maista, muistella vaikka lomareissun uusia makukokemuksia tai lempiravintola-annoksia ja tehdä niistä omia versioita. Seuraavassa kolmessa reseptissä on katsottu lähelle ja kauas. Raaka-aineet ovat pääosin satokauden mukaisia ja edullisia, terveellisiä ja maukkaita.

Tämä tofuannos on kaukana mauttomasta. Murusteltu tofu imee ihanasti kastikkeen maut.
Tämä tofuannos on kaukana mauttomasta.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.