Päätoimittajan kolumni: Viina vie urat, perheen ja ter­vey­den, mutta mitäpä siitä?

Vanhat kuvat: Lu­mi­lau­tai­lun suosio nousi 2000-lu­vul­la ja nuoriso väsäsi omia hyp­py­rei­tä

Kolumni: Lapsi ihol­la­ni laski tes­to­ste­ro­ni­ta­so­ja­ni nuorena isänä ja jää­kiek­koi­li­ja­na

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Kolumni
Tilaajille

Kou­lu­ruo­kai­lu kuuluu osaksi koulun kas­va­tus­työ­tä – ma­ku­ais­tia voi ke­hit­tää ja siksi se on ope­tet­ta­vis­sa oleva omi­nai­suus

Noin 30-vuotias nainen nousee yleisöstä ja kysyy vuorollaan, voiko hän leipoa mummonsa satavuotiaasta ruisleivän juuresta sekaleipää. Hapanjuurileipuri Eliisa Kuusela vastaa heti: Tietysti.

– Mutta ota juuresta vain osa ja säilytä alkuperäistä juurta niin silloin mummosi olisi sinusta varmasti ylpeä, Kuusela opastaa.

Ollaan Helsingin Kirjamessuilla ja sen Viini & Ruoka -oheistapahtumassa. Eliisa Kuuselalle hapanjuureen leivottu leipä muuttui intohimoksi vuosia sitten kun hän ymmärsi kaupan leipien turvottavan vatsaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.