Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Uu­ti­sa­na­lyy­si: Oulun kau­pun­gin­joh­ta­ja­ki­sas­ta onkin tulossa tiukka kamp­pai­lu kahden kovan eh­dok­kaan välillä

Kaupunginjohtaja Päivi Laajalaan ollaan tyytyväisiä, mutta haastajan Seppo Määtän tasokkuus hakijana tasoittaa asetelmaa lopullisessa kaupunginjohtajan valinnassa.

Oulun kaupunginjohtajahaku on nyt puhuttanut kaupunkilaisia koko syksyn. Kaupunginjohtaja on iso kiho ja henkilövalinnat kiinnostavat. Prosessia on leimannut tietty kiistanalaisuus, mikä lisää kiinnostavuutta monin kerroin. Farssiksikin tätä on kutsuttu osin syystä, osin syyttä.

Haun ensimmäinen kierros syyskuussa tuotti laihan tuloksen. Edes istuva kaupunginjohtaja ei ensin hakenut paikkaansa jatkoa, ja yksi silloin vielä erittäin vahvaksi katsottu hakija veti hakemuksensa pois. Toinen kierros toi kymmenen hakemusta lisää ja istuvan kaupunginjohtajan hakemuksen mukaan. Tähän tyydyttiin, ja kolme hakijaa haastateltiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.