Vihapuhe: Lauri Nikula antoi tör­ky­pu­heen virrata vuosia, kunnes mitta tuli täyteen

Ruoka: Ou­lu­lais­ten ba­naa­nit kyp­sy­vät Van­taal­la

Harrastukset: Suo­si­tuil­le ke­ra­miik­ka­kurs­seil­le pääsee Oulussa vain tuu­ril­la

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

"Vä­lil­lä jopa kau­hul­la seu­raam­me tätä ke­hi­tys­tä", sanoo pe­rus­suo­ma­lais­ten pu­heen­joh­ta­ja Riikka Purra Poh­jois-Suo­mes­sa pu­hal­ta­vas­ta tuu­li­voi­ma­pu­hu­ris­ta

Puolue sanoo arvostavansa tuulivoimaa energiana mutta arvostelee sen varauksetonta ihailua yksinomaisena autuaaksi tekevänä asiana.

– En harrasta ennustamista, mutta tilanne Oulun vaalipiirissä on hyvin kutkuttava. Toivottavasti kaikki ehdokkaamme keskittyvät omaan työhönsä johdonmukaisella linjalla eivätkä tuudittaudu hyviin galluplukuihin. Urheilutermein sitten katsotaan mihin se riittää, Purra muotoilee vastauksen kysymykseen, montako kansanedustajaa perussuomalaiset saa Oulun vaalipiiristä vaaleissa kolmen viikon päästä. Nyt heitä on neljä.

Kun tapaan Purran Helsingissä tällä viikolla, käy mielessä, että tuossa saattaa olla tuleva pääministeri. Kaksissa aiemmissakin vaaleissa perussuomalaiset on ollut kovassa gallupnosteessa, mutta ennen näin selvää mahdollisuutta nousta suurimmaksi puolueeksi ei ole ollut. Toki kolmen kärki on tiukka, ja lopputulos voi olla mikä vain.

Purra itse suhtautuu asiaan tyynesti.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra ei ota paineita siitä, että perussuomalaiset on yksi niistä kolmesta puolueesta, joka voi nousta hallitustunnustelijan asemaan. Hallituksen muodostaminen puolueelle sitä helpompaa, mitä suuremman suosion se saavuttaa.
Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra ei ota paineita siitä, että perussuomalaiset on yksi niistä kolmesta puolueesta, joka voi nousta hallitustunnustelijan asemaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.