Syyte: Tur­val­li­suus­alan opet­ta­ja kouri opis­ke­li­joi­ta ja uhkaili hak­kaa­mi­sel­la

Pohde: Pohde kertoi laa­jois­ta yt-neu­vot­te­luis­ta ja pal­ve­lu­verk­koon suun­ni­tel­luis­ta leik­kauk­sis­ta

Kiinteistökaupat: Oulun kau­pun­ki myy kym­me­nit­täin kiin­teis­tö­jään

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Oulun kau­pun­gin­val­tuus­to teki uusia luot­ta­mus­hen­ki­lö­va­lin­to­ja – Han­ne-Ma­ri Jun­tu­nen on uusi kau­pun­gin­hal­li­tuk­sen jäsen

Kaupunginhalltuksesta eronnut kokoomusvaltuutettu Hanna Haipus on pyrkimässä Oulun Pysäköinti Oy hallituksen puheenjohtajaksi eikä voi olla samaan aikaan kaupunginhallituksessa.

Oulun kaupunginvaltuusto teki henkilövalintoja luottamustoimiin maanantain kokouksessaan. Kaupunginhallitukseen se valitsi kokoomuksen valtuutetun Hanne-Mari Juntusen eroa pyytäneen Hanna Haipuksen (kok.) tilalle. Hänet kaupunginvaltuusto valitsi uudeksi jäseneksi rakennuslautakuntaan.

Uudeksi jäseneksi yhdyskuntalautakuntaan valittiin Pirjo Bastman (kok.) ja kaupunginhallituksen varajäseneksi Sebastian Stenfors (kok.). Sivistys- ja kulttuurilautakuntaan valittiin uudeksi jäseneksi vihreiden valtuutettu Jamal Awad. Timo Kynsijärvi (ps.) valittiin varajäseneksi tarkastuslautakuntaan.

Haipus halusi jättää Oulun kaupunginhallituksen paikkansa koska on hakeutumassa Oulun Pysäköinti Oy hallituksen puheenjohtajaksi. Paikkoja samanaikaisesti kaupungin omistaman yhtiön hallituksessa ja kaupunginhallituksessa ei katsota mahdolliseksi eikä hyvän hallintotavan mukaiseksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.