Teollisuus: Con­lo­gil­le jät­ti­kaup­pa Puo­lus­tus­voi­mil­ta

Käräjätuomio: Pa­pe­ri­rul­lia kul­jet­ta­nut rek­ka­kus­ki kärähti huu­meis­ta Iissä

Kolumni: Kuka keksi laittaa kä­ve­ly­ka­dun pät­käl­le nop­pa­ki­viä? – Ou­lus­sa kyn­ne­tään epä­ta­sai­sia nop­pa­ki­vi­ka­tu­ja vielä pitkään

Tilaajille

Asian­tun­ti­jat pitävät Oulun po­lii­si­ta­loon liit­ty­vää ri­kos­tut­kin­taa poik­keuk­sel­li­se­na – epäil­ty­jen jou­kos­sa Se­naat­ti-kiin­teis­tö­jen edus­ta­jia

"Ainuttakaan näin laajaa samankaltaista juttua Suomessa ei ole aiemmin tullut vastaan", sanoo rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen.

Oulun entisen poliisitalon sisäilmaongelmiin Rata-aukiolle kytkeytyvässä rikosvyyhdessä epäiltyjen joukossa on Senaatti-kiinteistöjen edustajia.

Lapin poliisilaitoksella meneillään olevassa rikostutkinnassa on kuulusteltu rikoksesta epäiltyinä kahdeksaa henkilöä, joiden joukossa on Kalevan saamien tietojen mukaan Senaatti-kiinteistöjen edustajia. Poliisilaitos oli Rata-aukion poliisitalossa Senaatti-kiinteistöjen vuokralaisena.

Lapin poliisilaitokselta ei oteta kantaa siihen, keitä keskeneräisessä esitutkinnassa on kuultu rikoksesta epäiltyinä.

– Emme valitettavasti voi lähteä kommentoimaan poliisin keskeneräisiä asioita, Senaatti-kiinteistöjen viestinnästä puolestaan kerrotaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.