Ylioppilaat: Ou­lu­lai­nen Lauri Lohi kertoo, miten hän kir­joit­ti täydet pisteet äi­din­kie­len ko­kees­ta

Unelma Hietasaaressa: Ou­lu­lais­per­he re­mon­toi vanhan puu­ta­lon oman nä­köi­sek­si

Valmistuneet: Ou­lu­lai­nen kuk­ka­kaup­pa­yrit­tä­jä myy tänä vii­kon­lop­pu­na lähes tuhat ruusua – lue, miten kukan saa säi­ly­mään pi­dem­pään

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Asian­tun­ti­jat pitävät Oulun po­lii­si­ta­loon liit­ty­vää ri­kos­tut­kin­taa poik­keuk­sel­li­se­na – epäil­ty­jen jou­kos­sa Se­naat­ti-kiin­teis­tö­jen edus­ta­jia

"Ainuttakaan näin laajaa samankaltaista juttua Suomessa ei ole aiemmin tullut vastaan", sanoo rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen.

Oulun entisen poliisitalon sisäilmaongelmiin Rata-aukiolle kytkeytyvässä rikosvyyhdessä epäiltyjen joukossa on Senaatti-kiinteistöjen edustajia.

Lapin poliisilaitoksella meneillään olevassa rikostutkinnassa on kuulusteltu rikoksesta epäiltyinä kahdeksaa henkilöä, joiden joukossa on Kalevan saamien tietojen mukaan Senaatti-kiinteistöjen edustajia. Poliisilaitos oli Rata-aukion poliisitalossa Senaatti-kiinteistöjen vuokralaisena.

Lapin poliisilaitokselta ei oteta kantaa siihen, keitä keskeneräisessä esitutkinnassa on kuultu rikoksesta epäiltyinä.

– Emme valitettavasti voi lähteä kommentoimaan poliisin keskeneräisiä asioita, Senaatti-kiinteistöjen viestinnästä puolestaan kerrotaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.