Liikenne: Jos Oulun Poik­ki­maan­tie pää­te­tään uu­dis­taa, töihin pääs­tään no­peas­ti

Taiteiden yö: Kahden in­to­hi­moi­sen tai­de­har­ras­ta­jan unelma täyttyy Tai­tei­den yönä, kun Gal­le­ria 33 avaa ovensa

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Vain ki­rur­gi­sel­la mas­kil­la ja ker­ta­käyt­tö­kä­si­neil­lä suo­jat­tu ko­ti­hoi­ta­ja on riski asiak­kaal­le – onko ro­ko­tus­jär­jes­tys Poh­jois-Poh­jan­maal­la oikea?

Kommentti Oulun koronanyrkin kirjoitukseen (Kaleva 4.2./Lukijalta). ”Nyt käytössä oleva Pfizerin rokote on jaettu alueille sen perusteella, mitä sairaanhoitopiirit ovat joulukuussa ilmoittaneet ensivaiheessa rokotettavien sote-henkilöstön ja ympärivuorokautisessa hoidossa olevien ikäihmisten määristä. Nämä määrät sairaanhoitopiirit ovat kysyneet kunnilta.”

Tuliko teillä laskuvirhe rokotusmäärissä, vai keulivatko edellisessä kirjoituksessani (2.2./Lukijalta) mainitsemani sairaanhoitopiirit edelle? Kävikö niin, että toiset sairaanhoitopiirit tajusivat paremmin missä tilanteessa mennään ja tilasivat rokotteita enemmän, jotta kaikki riskiryhmissä olevat sote-henkilöstöt, ikäihmiset ja heidän omaishoitajat pystyttiin rokottamaan sekä ajoissa aloittamaan yli 85-vuotiaitten ja heidän omaishoitajien rokotukset.