Esiselvitys: Po­lii­sin mukaan Oulun kau­pun­gin­joh­toa ei epäillä vir­ka­ri­kok­sis­ta

Kärpät: NHL-asian­tun­ti­ja Kärp­pien yl­lä­tys­han­kin­nas­ta: ”Hy­vä­kun­toi­nen Nick Ritchie on yli­voi­mai­nen pelaaja Suomen lii­gaan”

Ukrainan pakolaiset: Marian syn­ny­tys alkoi samana iltana kun tieto Oulun pak­ko­läh­dös­tä tuli

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ties­tös­tä saadaan mer­kit­tä­vää kil­pai­lu­etua ja ve­to­voi­maa poh­joi­seen ver­rat­tu­na muuhun Suomeen

Tulevien vuosien aikana Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaan alueella tullaan näkemään merkittäviä hankkeita, jotka parantavat koko alueen saavutettavuutta. Hankkeiden tarkoituksena on parantaa Oulun ja pohjoisen vetovoimaisuutta. Kuitenkaan kyseiset hankkeet eivät edisty itsestään. Vaaditaan yhteistä ponnistelua kaikilla eri tasoilla ja yhteistyötä rakentavaa keskustelua kaikkien toimijoiden kesken.

Koko Oulua koskevia kehityshankkeita on useita. Oulua ja koko maakuntaa hyödyttävää kaksoisraidetta ja 4 tunnin junaa Oulusta Helsinkiin on edistettävä niin kunnallisella, maakunnallisella kuin valtakunnallisella tasolla. Oulun asema maakunnan veturina on merkittävä, joten Oulun rooli koko maakunnan asioiden edistämiseksi on kiistaton. Paremman rataverkoston ympärille voi kehittää monipuolista liikennettä.

"Nyt on Kuusamontien vuoro."

Oulussa yksi tulevaisuuden kehittämiskohteista on ehdottomasti valtatie 20 leventäminen kaksikaistaiseksi Kiiminkiin asti.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.