Oulu: Katso, mistä löytyy Oulun seit­se­män ou­doin­ta muis­to­merk­kiä

Väkivaltarikokset: Hei­nä­pään tapon yritys oli miehen ja naisen välinen vä­ki­val­tai­nen riita

Valmistuneet: Katso am­mat­tiin val­mis­tu­nei­den ni­mi­lis­to­ja

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Suomen tu­le­vai­suus on su­muis­ta – ko­ro­na­krii­si ei hävitä min­ne­kään ta­lou­den pe­rus­on­gel­mia ja epä­var­muus jatkuu

Suomi on ollut taloudellisissa kriiseissä viimeisten 30 vuoden aikana lähes 20 vuotta, ja tulevaisuus on sumuista. Olemme alisuorittamisen ja huonon politiikan suurvalta.

Vastuullisten poliittisten johtajien luulisi jo kysyvän, miksi näin on päässyt tapahtumaan? Vastaus on tietysti selvä: ulkoiset meistä riippumattomat tekijät ovat iskeneet. Olisiko syytä oppia jotakin?

Neuvostoliiton hajoamisen syyksi voidaan lukea 1990-luvun kriisi, vaikka kaikki tietävät ettei se ole totta. Finanssikriisi on tietysti USA:n syytä ja korona tuli Kiinasta. Näistä millekään emme tietenkään ole voineet mitään. Tietysti perinteinen tuotantorakenne on myös syyllinen. Vihreiden onneksi savupiiput vähenevät.

Koronakriisin hoitamista varten olisi kannattanut perustaa presidentin ehdottama ”nyrkki”. On aivan järjetöntä, että hallitus istuu päiväkausia pohtimassa ravintoloiden aukioloaikoja ja kuuntelee asiantuntijoita.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.