Pääkirjoitus: "Kolmen päivän so­das­ta" Uk­rai­nas­ta voi tulla jopa vuosien mit­tai­nen, koska raa­ka­lais­mais­ta hyök­kää­jää ei voi palkita alue­luo­vu­tuk­sil­la

Historia: Näin eteni Oulun tu­hoi­sin kau­pun­ki­pa­lo tasan 200 vuotta sitten

Mainos: Juuret kas­va­vat tie­dos­ta. Tutustu Ka­le­vaan 1kk 1 €. Tilaa tästä.

S-ryhmä lisää kuluvan vuoden aikana tun­tu­vas­ti au­rin­ko­pa­nee­lien lu­ku­mää­rää, myös Arina saa osansa – pa­nee­le­ja muun muassa Tyr­nä­väl­le, Mu­hok­sel­le ja Kem­pe­lee­seen

Arinan kiinteistöjohtaja Seppo Jakolan mukaan alueella on tällä hetkellä 3 700 paneelia.

Kuluvan vuoden aikana aurinkopaneeleita asennetaan yhdeksään Arinan kiinteistöön.
Kuluvan vuoden aikana aurinkopaneeleita asennetaan yhdeksään Arinan kiinteistöön.
Kuva: S-ryhmä

S-ryhmä lisää vuoden loppuun mennessä aurinkopaneeliensa lukumäärää selvästi: tällä hetkellä ryhmälle tuottaa sähköä 83 000 aurinkopaneelia, mutta vuoden lopussa vastaava lukema on lähes 100 000 paneelia.

Osansa saa myös Osuuskauppa Arina, kun sen alueelle pystytetään yli 1 300 uutta aurinkopaneelia.

Arinan kiinteistöjohtaja Seppo Jakolan mukaan alueella on tällä hetkellä 3 700 paneelia. Vuoden lopussa määrä on yli 5 000.

– Parhaimmillaan ne tuottavat noin viidenneksen toimipaikan kuluttamasta sähköstä, ja tehokkaimmillaan tuotanto on sopivasti kesällä, jolloin kylmälaitteet kuluttavat eniten sähköä, Jakola sanoo tiedotteessa.

Kuluvan vuoden aikana aurinkopaneeleita asennetaan yhdeksään Arinan kiinteistöön, jonka jälkeen alueella on yhteensä 22 aurinkopaneelikiinteistöä. Uusia kohteita ovat muun muassa Tyrnävän, Muhoksen ja Kempeleen S-marketit sekä Vaalan ja Pudasjärven ABC-asemat.