Vaalikone: Löydä sinulle sopivin ehdokas Kalevan vaa­li­ko­nees­ta

Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Oulun seu­ra­kun­tien ko­ro­na-avus­tus­ta haki lähes 400 ko­ti­ta­lout­ta – ha­ke­mus­ten suuri määrä yl­lät­ti, eikä kai­kil­le ha­luk­kail­le riit­tä­nyt avus­tus­ta

Oulun seurakuntien diakoniatyön jakamaa korona-avustusta haki lähes 400 kotitaloutta, kerrotaan Oulun seurakuntien tiedotteessa. Avustuksen hakuaika kesti maaliskuun loppuun asti.

Hakemusten määrä oli suurempi kuin mihin oli etukäteen varauduttu, eikä kaikille hakijoille sen vuoksi riittänyt avustusta. Avustushakemukset käsiteltiin saapumisjärjestyksessä. Ilman avustusta jääneiden hakemustiedot on siirretty hakijan omaan seurakuntaan, josta paikallinen diakoniatyöntekijä on yhteydessä hakijaan.

Avustus oli suunnattu kotitalouksille, jotka ovat kärsineet taloudellisia menetyksiä koronapandemian seurauksena. Hakijoiden avuntarpeen taustalla oli usein pandemian aiheuttama irtisanominen tai lomautus. Myönnetyt avustussummat vaihtelivat 500 eurosta 3000 euroon.