Syyte: Tur­val­li­suus­alan opet­ta­ja kouri opis­ke­li­joi­ta ja uhkaili hak­kaa­mi­sel­la

Pohde: Pohde kertoi laa­jois­ta yt-neu­vot­te­luis­ta ja pal­ve­lu­verk­koon suun­ni­tel­luis­ta leik­kauk­sis­ta

Kiinteistökaupat: Oulun kau­pun­ki myy kym­me­nit­täin kiin­teis­tö­jään

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Ou­lu­lais­ta mil­jo­nää­riä et­sit­tiin ympäri Eu­roop­paa – Tors­tai­na alkava do­ku­ment­ti­sar­ja sel­vit­tää Jyrki Hal­li­kai­sen Uros-sot­ku­jen taustat

Susani Mahadura halusi selvittää tv-dokumentissa, mitä hurjan nousun ja nopean tuhon kokeneessa oululaisessa teknologiayhtiö Uroksessa oikein tapahtui. Eniten Mahaduraa kiinnosti, millainen mies yhtiön taustalta löytyy.

Rukan lumisella huipulla tulee, kun toimittaja Susani Mahadura soittaa komean huvilan ovikelloa eräänä lauantaiaamuna. Koira haukahtelee jossakin sisällä, eteisen valotkin palavat. Mutta ovi ei aukene.

– Kuusamossa oltiin onnistua. Olin saanut edellisiltana vinkin, että hänet on nähty Rukalla. Lensin Helsingistä pohjoiseen aamukoneella. Mutta ei taaskaan tärpännyt, Mahadura muistelee viime talven tapahtumia.

Sitä ennen Mahadura on etsinyt miestä ja hänen taustojaan Sveitsin kantoneista, Liechtensteinista, Oulusta, Jäälin majoilta ja Kemin Syväkankaalta.

Tavoiteltu mies on Mahaduran uuden kolmiosaisen tv-dokumentin Uros – mobiiliruhtinaan tarina (C More) päähenkilö Jyrki Hallikainen. Koskaan häntä ei saatu kameroiden eteen.

Uroksen pääomistajasta Jyrki Hallikaisesta on olemassa vähän valokuvia. Kalevan kuvaajan otos on kahdenkymmenen vuoden takaa, jolloin Hallikainen johti Microcellia.
Uroksen pääomistajasta Jyrki Hallikaisesta on olemassa vähän valokuvia.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.