Rakentaminen: Vantaan pu­toa­mis­kuo­le­ma johti par­vek­kei­den käyt­tö­kiel­toon myös ou­lu­lais­ta­los­sa

Asuntokauppa: Oulun asun­to­mark­ki­noil­la on nyt ostajan mark­ki­nat

Luonto: Tyr­nä­vä­läi­sen Raimo Ala­ta­lon mök­ki­ran­nas­sa odotti jäiden läh­det­tyä raa­to­yl­lä­tys

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Tilaajille

Ou­lu­lais­ta mil­jo­nää­riä et­sit­tiin ympäri Eu­roop­paa – Tors­tai­na alkava do­ku­ment­ti­sar­ja sel­vit­tää Jyrki Hal­li­kai­sen Uros-sot­ku­jen taustat

Susani Mahadura halusi selvittää tv-dokumentissa, mitä hurjan nousun ja nopean tuhon kokeneessa oululaisessa teknologiayhtiö Uroksessa oikein tapahtui. Eniten Mahaduraa kiinnosti, millainen mies yhtiön taustalta löytyy.

Rukan lumisella huipulla tulee, kun toimittaja Susani Mahadura soittaa komean huvilan ovikelloa eräänä lauantaiaamuna. Koira haukahtelee jossakin sisällä, eteisen valotkin palavat. Mutta ovi ei aukene.

– Kuusamossa oltiin onnistua. Olin saanut edellisiltana vinkin, että hänet on nähty Rukalla. Lensin Helsingistä pohjoiseen aamukoneella. Mutta ei taaskaan tärpännyt, Mahadura muistelee viime talven tapahtumia.

Sitä ennen Mahadura on etsinyt miestä ja hänen taustojaan Sveitsin kantoneista, Liechtensteinista, Oulusta, Jäälin majoilta ja Kemin Syväkankaalta.

Tavoiteltu mies on Mahaduran uuden kolmiosaisen tv-dokumentin Uros – mobiiliruhtinaan tarina (C More) päähenkilö Jyrki Hallikainen. Koskaan häntä ei saatu kameroiden eteen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.