Oulun joukkoliikenne: Oulun bussit ovat ajoit­tain tupaten täynnä ja mat­ko­jen mää­räs­sä taotaan en­nä­tys­lu­ke­mia

Mielipidekirjoitus: Su­ku­puo­li­ko­ke­mus on jo­kai­sen oma asia

Luitko jo tämän: Miksi somessa ihail­laan julk­kik­sia lähes vailla rihman kier­tä­mää, mutta ta­val­li­sen suo­ma­lai­sen luo­mu­ta­ka­lis­ton nä­ke­mi­nen on kau­his­tus?

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Mitä kir­jai­li­jan työ on – ou­lu­lais­läh­töi­nen Miki Liuk­ko­nen kertoo ai­hees­ta Oulun pää­kir­jas­tos­sa ja esit­te­lee uusinta kir­jaan­sa

Miki Liukkosen uusin kirja ilmestyi huhtikuussa.
Miki Liukkosen uusin kirja ilmestyi huhtikuussa.
Kuva: Teija Soini

Oululaislähtöinen palkittu kirjailija ja runoilija Miki Liukkonen on kirjailijavieraana Oulun kaupunginkirjastossa lauantaina 18. joulukuuta.

Pakkalan salissa kello 14 alkavassa tilaisuudessa Liukkonen kertoo tänä vuonna julkaistusta kirjastaan Elämä: Esipuhe sekä työstään kirjailijana. Kirjailijaa haastattelee Pertti Rautiainen.

Miki Liukkosen (s. 1989) kirjallinen tuotanto on runsas. Liukkosen esikoisteos Valkoisia runoja (2011) sai erinomaisen vastaanoton ja oli Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkintoehdokkaana.

Liukkosen esikoisromaani Lapset auringon alla (2013) sai Runeberg-palkintoehdokkuuden. Vuonna 2017 ilmestynyt romaani O oli kirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokkaana, teos on herättänyt kiinnostusta myös ulkomailla.

Liukkonen on lisäksi tehnyt Ylelle podcast-sarjaa Miki Liukkosen maailma sekä tv-sarjaa Sivullinen, jonka toinen kausi on työn alla.

Tilaisuus on kaikille avoin ja se järjestetään yhteistyössä Huutomerkki ry:n kanssa. Tapahtumassa on käytössä koronapassi.