Reportaasi: Maail­man vaa­ral­li­sin vessa, ren­gas­rik­ko­ja ja odot­ta­ma­ton il­ma­len­to – hyppää kyytiin ja lähde ko­ke­maan, mil­lais­ta on ajaa läs­ki­pyö­räl­lä Kor­va­tun­tu­ril­le

Jääkiekko: Kärp­pien huip­pu­vi­rei­nen ve­nä­läis­vah­ti kertoo, kuka hän oikein on

Mainos: Kaleva Median ja­ka­ja­na saat vai­kut­taa omaan työ­mää­rää­si ja tienaat sen mu­kai­ses­ti. Klikkaa tästä täyt­tä­mään työ­ha­ke­mus.

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Mat­ka­kes­kuk­sel­la pää­kau­pun­ki­sar­jaan – olemme saaneet seurata Oulun ase­ma­seu­dun ke­hit­tä­mis­tä mieli apeana ja häpeää tuntien

Oulu kilvoittelee Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Hankkeella ja mahdollisella valinnalla tavoitellaan Oulun vetovoimaisuutta ja kulttuurista osaamista. Mutta yksi tärkeimmistä tämän tavoitteen saamisessa ollaan unohtamassa. Oulusta puuttuu matkailijoita palveleva ajanmukainen rautatie- ja linja-autoasema oheispalveluineen.

Olemme saaneet seurata asemaseudun kehittämistä mieli apeana ja häpeää tuntien. Aseman viereltä purettiin suojeltavat rakennukset ja paikalle on ilmestynyt Ouluun saapuvia junamatkalaisia tervehtivät anonyymit, korkeat asuntolaatikot.