Liikenne: Testaa Kalevan vi­sal­la, pär­jäi­sit­kö Oulun han­ka­lim­mis­sa ris­teyk­sis­sä

Historia: Oulussa riitti ra­ken­ta­mi­sen rys­ket­tä 2000-lu­vun alussa, kun Kaak­ku­ri paisui ja Nokiaa ra­ken­net­tiin

Jääkiekko: Kärpät hävisi taas, putosi sarjan pe­rän­pi­tä­jäk­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Kom­ment­ti: Kat­sas­ta­ja, eikö olisi parempi kat­sas­taa auto niin hyvin kuin mah­dol­lis­ta? Voisit nukkua yösi rau­has­sa

Onhan se erikoista. Ihmiset köröttelevät heikon laadun perässä.

Mielessä on vain oma pankkitili ja nopea toimitus. Kun katsastajalta heruu helppo leima, ei kukkaronnyörejä tarvitse avata eikä käyttää aikaa korjaustoimenpiteisiin. Taas voi ajella jonkin aikaa ilman huolen häivää!

Ja seuraavalla kerralla haetaan taas helppo leima. Tärkeintä, että auto pääsee syynistä läpi.

Joskus kannattaisi ajatella rahan sijasta omaa ja muiden turvallisuutta. Pahimmillaan korjaamattomat viat voivat johtaa onnettomuuksiin, joiden seuraukset ovat peruuttamattomat.

Niitä ei haalistuneilla ja heppoisin perustein annetuilla leimoilla korjata.

Myös katsastusalan työntekijöillä on mietinnän paikka. Siis niillä, jotka menevät jatkuvasti sieltä, missä aita on matalin.

Eikö olisi parempi tarkastaa auto niin hyvin kuin mahdollista? Voisit nukkua yösi rauhassa. Ei tarvitsisi miettiä, mitä leväperäinen työsi pahimmillaan aiheuttaa.

Pahin pelko tosin taitaa olla Traficomin tarkastaja.

Lue myös: Heikko laatu houkuttelee asiakkaita katsastusasemille, Pohjois-Pohjanmaalla annettu 12 varoitusta vuosina 2020–2023: "Valvontaa pitäisi tehdä enemmän"

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.