"Raatoja tuntuu kerääntyvän rannoille yllättävänkin paljon, ja sen kyllä valitettavasti myös haistaa" – lähes kaikki kutemaan nousseet kyttyrälohet ovat nyt kuolleet
Suomen ensimmäisen sushibaarin perustanut Kimmo Jylhä päätyi kokkaamaan Nuorgamiin – Nyt hän kertoo, miten kyttyrälohi laitetaan ruoaksi
Ministeriön edustajat Tenon lohipadolla: Kyttyrälohipyydyksen tehokkuus on parantunut, huoli laitteen toimivuudesta ei kuitenkaan ole poistunut
Maa- ja metsätalousministeriö vaatii Tenon kyttyrälohipadon avaamista – "Haluamme kuulla, mitä norjalaiset aikovat tehdä tilanteelle"
Norja aikoo virittää Tenon poikki esteen, jolla napataan satoja tuhansia kyttyrälohia – Suunnitelma huolestuttaa suomalaistutkijaa
Kuokkavieras idästä on vallannut Jäämereen laskevat joet, ja nyt pelätään, ryntääkö se Perämerelle asti – tämä erikoisartikkeli kertoo kaiken, mitä kyttyrälohesta on hyvä tietää