Jätehuolto: Pa­te­nie­men Pii­mä­pe­räl­lä tym­pään­nyt­tiin ai­nai­seen jä­te­au­to­ral­liin ja lä­he­tet­tiin tar­jous­pyyn­nöt alueen yh­tei­ses­tä jät­tei­den ke­ruus­ta

Kolumni: Toi­ve­ajat­te­lu vaivaa hal­li­tus­ta toi­sen­sa jäl­keen, ja siksi olemme nyt on­gel­mis­sa

Asuminen: Hiuk­ka­vaa­ra­lai­ses­sa pa­ri­ta­los­sa betoni yh­dis­tyy pas­tel­liin, moderni vin­ta­geen

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Viikon lo­puk­si: Bi­let­tä­viä opis­ke­li­joi­ta ja kas­sa­jo­no­jen nis­kaan­hön­ki­jöi­tä on vaikea ym­mär­tää – korona koet­te­lee ky­kyäm­me asettua toisen asemaan

Pahimmillaan hengenvaarallinen kulkutauti korostaa ajoittaisia hankaluuksia toisten ihmisten toiminnan sulattamisessa. Yksi syvä juopa on tänä syksynä kulkenut opiskelijabileissä ilakoivien nuorten ja heidän toimintaansa paheksuvien välillä.

Ei tule mitään. Se oli päällimmäinen ajatus lentokentän vessasta maski naamalla ulos astuessa. Ja lähtöportin edustalla istuskellessa, koneeseen pakkautuessa ja koneen kiihdyttäessä nousuun.

Ei tule mitään. Happi loppuu ja pyörryttää. Kohta revin tämän kirotun muoviläpäreen pois, potkaiskoot vaikka ovesta. Tai mitä jos lukittaudun vessaan ja hengittelen siellä raikasta ilmaa laskuun asti?

Ensimmäinen ja takuulla viimeinen kerta polypropeenisen suu-nenäsuojaimen kanssa sijoittui mukavuusasteikolla jonnekin mahalaukun tähystyksen tietämille.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.