Kuvagalleria: Linnan juhlien säih­ket­tä Kalevan kuvissa – katso kuinka poh­jois­suo­ma­lai­set edus­ti­vat Lin­nas­sa

Kysely: Vär­jö­tel­lään­kö teillä kyl­mäs­sä ja käydään no­peas­ti vii­leäs­sä suih­kus­sa? – Vastaa Kalevan suureen säh­kön­sääs­tö­ky­se­lyyn

Luitko jo tämän: Li­min­kaan juuri muut­ta­nut Iikka Kivi joutui luo­pu­maan tai­tei­li­jai­den­ti­tee­tis­tään, kun keikat lop­pui­vat kuin seinään

Mainos: Kalevan joulutarjous: Kaleva Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Uudet perunat ja ke­säi­nen ka­la­pöy­tä kut­su­vat her­kut­te­le­maan – arkinen lohi saa uutta särmää, kun siitä tekee vaik­ka­pa ja­pa­ni­lais­ta tatakia

Jos parsakauden avaus saa eurooppalaiset villiintymään, niin suomalaiset kokevat saman elämyksen varhaisperunoiden ilmestyessä toreille ja kauppoihin. Nosta pottukattilan kylkeen kalaherkkuja, jotka tuovat makuterkkuja myös maailmalta.

Lohitatakin pinnalle ripotellaan seesaminsiemeniä. Tarjoiluvadille nostetut palat tarjoillaan Ponzu-kastikkeen ja wasabimajoneesin kanssa.
Lohitatakin pinnalle ripotellaan seesaminsiemeniä. Tarjoiluvadille nostetut palat tarjoillaan Ponzu-kastikkeen ja wasabimajoneesin kanssa.
Kuva: Helena Saine-Laitinen

Valmista kalapöydän tarjottavat itse tai kerää ne kaupan monipuolisesta tarjonnasta ja tuunaa makusi mukaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.