Tatuoinnit: Näin syntyy mui­nais­ta­tuoin­ti ou­lu­lai­sen Hanni Airikan kä­sis­sä: vä­li­nei­nä ora­pih­la­jan piikki, jau­het­tua hiiltä ja Kos­ken­kor­vaa

Koti: Ou­lu­lai­set Mat­lee­na ja Jori Haa­pa­lai­nen ra­ken­si­vat unel­mien­sa kodin lu­moa­viin mai­se­miin Jää­lin­jär­ven ran­nal­le

Luitko jo tämän: Sä­de­sie­ni lymysi Oulun po­lii­si­ta­los­sa, po­lii­sin yk­si­näi­nen tais­te­lu päättyi äl­lis­tyt­tä­vään voit­toon kor­keim­mas­sa oi­keu­des­sa

"Tunk­kai­nen ja ahdas" – Oulun To­rin­ran­ta saa tylyt arviot kau­pun­ki­lai­sil­ta, mutta miltä to­ri­alueen tu­le­vai­suus näyt­tää?

Mikä meni pieleen Kauppahallin remontissa, ja herääkö Torihotellin torso jo lähiaikoina henkiin? Entä mitä oikein pitäisi ajatella Terwa Tower -tornihotellihankkeesta? Kuuntele Kalevan ja Radio Kalevan Muuttuuko Oulu -podcast, jossa Oulun Torinrannan tulevaisuutta pohtivat Oulun Liikekeskuksen toiminnanjohtaja Leena Vuotovesi ja kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu ja arkkitehti Jenni Pitko (vihr.).

Oulu
Oulun Torinrannan tulevaisuutta pohtivat vihreiden kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu ja arkkitehti Jenni Pitko ja Oulun Liikekeskuksen toiminnanjohtaja Leena Vuotovesi.
Oulun Torinrannan tulevaisuutta pohtivat vihreiden kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu ja arkkitehti Jenni Pitko ja Oulun Liikekeskuksen toiminnanjohtaja Leena Vuotovesi.
Kuva: Kaleva

– Kehittyminen vaatii investointeja ja investoinnit vaativat rakentamista, muistuttaa Oulun Liikekeskuksen toiminnanjohtaja Leena Vuotovesi Kalevan uudessa Muuttuuko Oulu -podcastissa, jonka ensimmäisessä osassa pohditaan Oulun Torinrannan tulevaisuutta.

Mitä ajatuksia Torinrannan hankkeet herättävät ja miksi sen kehittämisessä niin moni asia vaikuttaa menneen pieleen? Onko torialueella nykyisestä hiljaiselosta huolimatta edessä loistava tulevaisuus? Entä kenen tarpeisiin Torinrantaa kehitetään, kaupunkilaisten vai turistien? Näitä asioita selvitetään podcast-sarjan ensimmäisessä jaksossa.

Podcastin juontavat Kalevan päätoimittaja Sanna Keskinen ja Radio Kalevan päätoimittaja Sini Salmirinne. Torinranta-jaksoa ovat olleet tekemässä myös Kalevan toimittaja Antti Pasanen ja Radio Kalevan toimittaja Anu Keränen. Podcastin kesto on 40 minuuttia.