Teollisuus: Con­lo­gil­le jät­ti­kaup­pa Puo­lus­tus­voi­mil­ta

Käräjätuomio: Pa­pe­ri­rul­lia kul­jet­ta­nut rek­ka­kus­ki kärähti huu­meis­ta Iissä

Kolumni: Kuka keksi laittaa kä­ve­ly­ka­dun pät­käl­le nop­pa­ki­viä? – Ou­lus­sa kyn­ne­tään epä­ta­sai­sia nop­pa­ki­vi­ka­tu­ja vielä pitkään

Tilaajille

Ta­va­ra­pu­la suitsii ur­hei­lu­kaup­paa – Sukset lop­pu­vat kesken ja ke­vät­tal­vel­la kai­kis­sa toi­mi­tuk­sis­sa tulee olemaan isoja vii­vei­tä, Muoti- ja ur­hei­lu­kaup­pa ry arvioi

Alan näkymiä varjostavat myös raaka-aine- ja kuljetuskustannusten kasvu sekä työvoimapula. Oululaiset Shelby Outdoor ja Paccanen ovat pärjänneet viime aikoinakin hyvin, vaikka joitakin tuotteita on ollut vaikea saada.

Shelby Outdoorin kauppias Heikki Hautala (vas.) auttoi oululaista Tuomas Vaaralaa etsimään sopivaa lahjaa läheiselle. – Ainakin nuo merinovillakalsarit kiinnostavat, mutta sopivaa kokoa ei nyt taida olla tarjolla. Liikun itsekin paljon luonnossa, harrastan muun muassa patikointia, koskimelontaa ja maastopyöräilyä, Vaarala kertoi.
Shelby Outdoorin kauppias Heikki Hautala (vas.) auttoi oululaista Tuomas Vaaralaa etsimään sopivaa lahjaa läheiselle. – Ainakin nuo merinovillakalsarit kiinnostavat, mutta sopivaa kokoa ei nyt taida olla tarjolla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.