Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Sota ku­rit­taa kult­tuu­ria­kin: Mos­ko­van baletin Jout­sen­lam­pi-kier­tue Suo­mes­sa pe­rut­tu, pie­ta­ri­lais­ten ba­let­ti­esi­tys tou­ko­kuus­sa vielä epä­var­ma

The Moscow Ballet Theatren Joutsenlampi-esitys on peruttu. Balettitapahtuma oli määrä järjestää Oulun Musiikkikeskuksessa lauantaina 5. maaliskuuta.

Tapahtuma-aluepäällikkö, Oulun Musiikkikeskuksen johtaja Jari Leviäkangas kertoo, että balettikiertueesta keskusteltiin muiden suomalaisten musiikkikeskusten sekä suomalaisen tapahtumajärjestäjän Aftersunset Oy:n kanssa viime viikon lopulla.

– Vallitsevan maailmantilanteen huomioon ottaen päätimme, että on parempi perua esitykset ihan turvallisuussyistä. Käytännössä koko kiertue on peruttu.

Moskovan baletin Joutsenlampi-kiertueen oli määrä vierailla maaliskuussa Turussa, Porissa, Oulussa, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Hämeenlinnassa.

St Petersburg Ballet Theatren Joutsenlampi-kiertueen kohtalo on vielä epävarma.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.