Sähkön hinta: OSS myy sähköä alen­nuk­sel­la – mutta vain jä­se­nil­leen

Teollisuus: Yli­kii­min­gis­sä toimiva Conlog sai jät­ti­kau­pat Puo­lus­tus­voi­mil­ta

Kolumni: Kuka keksi laittaa kä­ve­ly­ka­dun pät­käl­le nop­pa­ki­viä? – Ou­lus­sa kyn­ne­tään epä­ta­sai­sia nop­pa­ki­vi­ka­tu­ja vielä pitkään

Pi­ki­saa­ri on ai­nut­laa­tui­nen ja his­to­rial­li­nen paikka Oulussa – ol­laan­ko sitä nyt muok­kaa­mas­sa pe­ruut­ta­mat­to­mas­ti?

Kalevan Muuttuuko Oulu -podcastin toisessa jaksossa aiheesta keskustelevat saareen läheisen suhteen omaavat kaupunkikulttuuriyhdistys Urban Culturen toiminnanjohtaja Heikki Myllylahti ja pikisaarelainen yrittäjä Joni Kesti.

Muuttuuko Oulu -podcastin Pikisaari-jakson vieraana ovat yrittäjä Joni Kesti (vas.) ja kaupunkikulttuuriyhdistys Urban Culturea vetävä Heikki Myllylahti.
Muuttuuko Oulu -podcastin Pikisaari-jakson vieraana ovat yrittäjä Joni Kesti (vas.) ja kaupunkikulttuuriyhdistys Urban Culturea vetävä Heikki Myllylahti.
Kuva: Kaleva

Kalevan Muuttuuko Oulu -podcastin toisessa jaksossa puheena on ainutlaatuinen historiallinen paikka ja monenlaisen kulttuurin kehto, Pikisaari.

Pikisaari on paitsi haluttu asuinpaikka myös keskeinen osa Oulun kaupunkikuvaa. Alue on kuitenkin muutoksessa, sillä esimerkiksi Oulun Sivakka kaavailee uutta vuokra-asuntorakentamista saareen. Lisärakentaminen tarkoittaisi myös lisää liikennettä ja toisi tilatarvetta pysäköinnille.

Onko Pikisaaren miljöö ja henki vaarassa mennä rikki? Miten aluetta pitäisi kehittää?

Muuttuuko Oulu -keskustelusarja (osa 2)
Tekijä: Sini Salmirinne ja Sanna Keskinen

Kalevan podcastissa aiheesta keskustelevat saareen läheisen suhteen omaavat kaupunkikulttuuriyhdistys Urban Culturen toiminnanjohtaja Heikki Myllylahti ja pikisaarelainen yrittäjä Joni Kesti.

Keskustelua vetävät päätoimittajat Sanna Keskinen Kalevasta ja Sini Salmirinne Radio Kalevasta. Jaksoa on ollut tekemässä myös Radio Kalevan toimittaja Anu Keränen.