Oulun budjetti: Näin kau­pun­gin­joh­ta­ja Seppo Määttä esittää käy­tet­tä­väk­si 650 mil­joo­naa euroa

Jääkiekko: Kärpät otti viimein en­sim­mäi­sen kolmen pisteen voit­ton­sa

Oikeudenkäynnit: Hii­ro­sen hen­ki­ri­kok­ses­ta syy­tet­ty mies vyö­ryt­ti oi­keu­des­sa syytä toisen nis­koil­le

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Pi­ki­saa­ri on ai­nut­laa­tui­nen ja his­to­rial­li­nen paikka Oulussa – ol­laan­ko sitä nyt muok­kaa­mas­sa pe­ruut­ta­mat­to­mas­ti?

Kalevan Muuttuuko Oulu -podcastin toisessa jaksossa aiheesta keskustelevat saareen läheisen suhteen omaavat kaupunkikulttuuriyhdistys Urban Culturen toiminnanjohtaja Heikki Myllylahti ja pikisaarelainen yrittäjä Joni Kesti.

Muuttuuko Oulu -podcastin Pikisaari-jakson vieraana ovat yrittäjä Joni Kesti (vas.) ja kaupunkikulttuuriyhdistys Urban Culturea vetävä Heikki Myllylahti.
Muuttuuko Oulu -podcastin Pikisaari-jakson vieraana ovat yrittäjä Joni Kesti (vas.) ja kaupunkikulttuuriyhdistys Urban Culturea vetävä Heikki Myllylahti.
Kuva: Kaleva

Kalevan Muuttuuko Oulu -podcastin toisessa jaksossa puheena on ainutlaatuinen historiallinen paikka ja monenlaisen kulttuurin kehto, Pikisaari.

Pikisaari on paitsi haluttu asuinpaikka myös keskeinen osa Oulun kaupunkikuvaa. Alue on kuitenkin muutoksessa, sillä esimerkiksi Oulun Sivakka kaavailee uutta vuokra-asuntorakentamista saareen. Lisärakentaminen tarkoittaisi myös lisää liikennettä ja toisi tilatarvetta pysäköinnille.

Onko Pikisaaren miljöö ja henki vaarassa mennä rikki? Miten aluetta pitäisi kehittää?

Muuttuuko Oulu -keskustelusarja (osa 2)
Tekijä: Sini Salmirinne ja Sanna Keskinen

Kalevan podcastissa aiheesta keskustelevat saareen läheisen suhteen omaavat kaupunkikulttuuriyhdistys Urban Culturen toiminnanjohtaja Heikki Myllylahti ja pikisaarelainen yrittäjä Joni Kesti.

Keskustelua vetävät päätoimittajat Sanna Keskinen Kalevasta ja Sini Salmirinne Radio Kalevasta. Jaksoa on ollut tekemässä myös Radio Kalevan toimittaja Anu Keränen.