Taide: Ou­lu­lai­nen Elsi Tau­riai­nen jul­kai­si maa­laus­vi­deon ja sai 100 000 seu­raa­jaa

Neuvottelutaito: Oulun po­lii­sin neu­vot­te­lu­ryh­män vetäjä kertoo tiu­kim­mat ti­lan­teen­sa

Kolumni: Sek­suaa­li­nen ah­dis­te­lu on rikos ja siihen tulee suh­tau­tua sel­lai­se­na

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Paluu ra­vin­to­lan keit­tiöön au­to­kier­rok­sen jälkeen – Juha Äijälän kok­ki­ura alkoi ny­kyi­sel­tä Ter­va­tu­val­ta, nyt hän on ra­vin­to­lan yrit­tä­jä

Siikajoki/Ruukki
Juha Äijälä aloitti Tervatuvan yrittäjänä huhtikuussa. Hän luottaa siihen, että Ruukissa asiakkaita riittää kahdelle menomestalle.
Juha Äijälä aloitti Tervatuvan yrittäjänä huhtikuussa. Hän luottaa siihen, että Ruukissa asiakkaita riittää kahdelle menomestalle.
Kuva: Kirsi Junttila

Kun on kerran työkseen keittiössä ruokaa kokannut, hellan ääreen lopulta aina palaa. Vaikka olisi pitkänkin mutka muissa hommissa tehnyt, kuten Tervatuvan uusi yrittäjä Juha Äijälä.

Nykyinen Tervatupa on Äijälälle tuttu paikka, hän toimi siellä kokkina 1990-luvun loppupuolella.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.