Apteekki: Lääk­kei­tä saa pian ti­lat­tua Wol­til­la kotiin

Live: Seuraa Voi­mis­te­lu­päi­vien lä­he­tyk­siä Ou­lu­hal­lis­ta suorana tästä

Kesäloma: Ke­sä­ta­pah­tu­mia lap­sil­le ja per­heil­le Oulussa ja lä­hi­seu­dul­la

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Oulun Tak­si­pal­ve­lul­le tulossa liki 680 000 euron sanktio so­pi­mus­eh­to­jen va­ka­vien lai­min­lyön­tien vuoksi – jopa yli sata vuoroa vuo­ro­kau­des­sa on jätetty kir­jaa­mat­ta

Yhtiö on rikkonut merkittävästi Oulun joukkoliikenteen toteuttamista koskevia sopimusehtojaan. Toimitusjohtaja ei halua kommentoida asiaa, mutta syyttää virkamiestä epäasiallisesta käytöksestä.

Oulun Taksipalvelut Oy on rikkonut merkittävästi Oulun joukkoliikenteen toteuttamista koskevia sopimusehtojaan. Rikkomukset ovat olleet vakavia ja ne ovat koskeneet niin kuljetuskalustoa, teknisiä laitteita kuin järjestelmiäkin.

Näin katsoo Oulun joukkoliikennepäällikkö Helena Väliaho, joka esittää keskiviikkona kokoontuvalle joukkoliikennejaostolle Oulun Taksipalvelujen sanktioimista eli rankaisemista lähes 680 000 euron suuruisella summalla. Sanktiot vähennetään liikennöintikorvauksista, joita Oulun kaupunki maksaa yritykselle.

Jaostolle esiteltävän päätösehdotuksen mukaan sopimusrikkomukset ovat olleet merkittäviä. Yritystä on toistuvasti huomautettu puutteista ja kehotettu laittamaan ne kuntoon, mutta se ei ole korjannut niitä.

– Se (sopimusehtojen rikkominen) on ollut jatkuvaa, Väliaho sanoo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.