Liikenne: Jos Oulun Poik­ki­maan­tie pää­te­tään uu­dis­taa, töihin pääs­tään no­peas­ti

Taiteiden yö: Kahden in­to­hi­moi­sen tai­de­har­ras­ta­jan unelma täyttyy Tai­tei­den yönä, kun Gal­le­ria 33 avaa ovensa

Oulun po­lii­si­lai­tos mittasi viikon aikana 222 yli­no­peus­ta­paus­ta – poliisi sai kiinni myös yh­dek­sän et­sin­tä­kuu­lu­tet­tua hen­ki­löä

Oulun poliisilaitos valvoi viime viikolla tehostetusti ajonopeuksia Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.

Oulun poliisilaitos valvoi viime viikolla tehostetusti ajonopeuksia Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa. Valvonta keskittyi erityisesti pääteille, mutta myös taajamien tilannetta tarkkailtiin.

Oulun poliisi puuttui viikon aikana yhteensä 222 ylinopeustapaukseen, joiden joukossa oli myös törkeitä liikenneturvallisuuden vaarantamisia.

Valvonnan yhteydessä paljastui myös kaksi huumausainerikosta, kaksi ampuma-aserikosta sekä yksi omaisuusrikos. Lisäksi poliisi sai kiinni yhdeksän etsintäkuulutettua henkilöä.

Poliisi oli liikkeellä monipuolisella kalustolla: käytössä oli niin siviiliajoneuvoja kuin tunnuksellisiakin ajoneuvoja sekä kameravalvonta-autoja.

Poliisi valvoi kovia ylinopeuksia tehostetusti koko maassa viime viikolla. Nopeusvalvontaviikon torstaina 24. maaliskuuta pidettiin valtakunnallinen nopeusvalvontamaraton, jolloin ajonopeuksia tarkkailtiin koko maassa koko vuorokausi yhteen mittaan. Oulun poliisilaitos puuttui päivän aikana 79 ylinopeustapaukseen.