Pohde: Pohde kertoi laa­jois­ta yt-neu­vot­te­luis­ta ja pal­ve­lu­verk­koon suun­ni­tel­luis­ta leik­kauk­sis­ta

Kiinteistökaupat: Oulun kau­pun­ki myy kym­me­nit­täin kiin­teis­tö­jään

Haapajärvi: Kau­pun­ki tekee ri­kos­il­moi­tuk­sen en­tis­ten joh­ta­jien toi­min­nas­ta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Oulun asun­to­mes­su­jen ra­ken­ta­mi­nen on alkanut ka­tu­töil­lä – vauhti kiihtyy kevään aikana monella eri rin­ta­mal­la

Katujen ja kunnallistekniikan rakentamistyöt Työt Oulun asuntomessualueella Hartaanselällä ovat alkaneet. Tänä keväänä tapahtuu messujen valmistelussa paljon monella alueella.

Oulun vuoden 2025 asuntomessut lähestyvät jo kahden ja puolen vuoden päässä. Hartaanselän rannan alueella on alettu viime vuoden lopussa tehdä ensimmäisiä katujen ja kunnallistekniikan rakentamistöitä.

Messujen vs. projektipäällikkö Anu Montin kertoo, että messutonttien suunnitteluvaihe on käynnissä. Vaakunanrannan asuinkerrostalojen tonttihaku loppui tällä viikolla: haussa oli kahden korttelin verran rakentamista yhteensä viidelle tontille.

– Kaikille tonteille saatiin hakemuksia, jotka ovat nyt menossa asuntomessujen laaturyhmän käsittelyyn ja siitä eteenpäin vähitellen päätöksentekoon.

Suurin osa asuntomessualueen rakentamisesta on omakotitaloja. Niiden tonttihaku on menossa. Hakuaika päättyy tämän kuun lopussa.

Tällä viikolla tonttihakemuksensa saaneiden lisäksi messualueella on jäljellä tulevissa hauissa kaikkiaan 22 pientalotonttia ja kaksi pientaloryhmille kaavoitettua tonttia sekä lisäksi kelluvien rakennusten korttelialue.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.