Sähkön hinta: OSS myy sähköä alen­nuk­sel­la – mutta vain jä­se­nil­leen

Teollisuus: Yli­kii­min­gis­sä toimiva Conlog sai jät­ti­kau­pat Puo­lus­tus­voi­mil­ta

Kolumni: Kuka keksi laittaa kä­ve­ly­ka­dun pät­käl­le nop­pa­ki­viä? – Ou­lus­sa kyn­ne­tään epä­ta­sai­sia nop­pa­ki­vi­ka­tu­ja vielä pitkään

Tilaajille

Nyt voi ihan oi­keas­ti vai­kut­taa – ou­lu­lais­ten tahto näkyy muun muassa nuo­tio­paik­koi­na ja pe­li­vä­li­ne­vuok­rauk­si­na

Oulun osallistuvassa budjetoinnissa kansalaiset saavat tehdä ehdotuksia kaupungin kehittämiseksi. Ideoita on tullut ennätysmäärä, ja parhaat menevät konkreettiseen toteutukseen.

Kirjastonhoitaja Teija Heikkinen (vas.) ja kirjastovirkailija Maarit Tuohimaa esittelevät Kiimingin kirjastosta lainattavia peli- ja ulkoiluvälineitä, kuten kroketti ja koripallo, joita muiden muassa ideoitiin osallistuvassa budjetoinnissa lainattaviksi kirjastoihin. Toiminta on osoittautunut suosituksi.
Kirjastonhoitaja Teija Heikkinen (vas.) ja kirjastovirkailija Maarit Tuohimaa esittelevät Kiimingin kirjastosta lainattavia peli- ja ulkoiluvälineitä, kuten kroketti ja koripallo, joita muiden muassa ideoitiin osallistuvassa budjetoinnissa lainattaviksi kirjastoihin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.