Oulun kaupunginjohtaja: Katso Oulun kau­pun­gin­joh­ta­jan paikkaa ha­ke­neet

Pääkirjoitus: Valtion ener­gia­re­mont­ti­ta­kaus­ten ulo­tut­ta­va myös syr­jä­seu­duil­le

Tilaajille

"Nuo­ri­so­la­ki pitää saada maa­liin, että saamme il­mai­sen har­ras­tuk­sen kou­lu­päi­vän yh­tey­teen", sanoo reis­jär­vi­nen kes­kus­tan kan­san­edus­ta­ja Mikko Kin­nu­nen

Kalevan juttusarjassa haastatellaan Oulun vaalipiirin ensimmäisen kauden kansanedustajat, kun käsillä on vaalikauden viimeinen kesäloma

Mikko Kinnunen esitti sanoittamansa ja Lauri Nurkkalan säveltämän laulun Pohjolan aura ensimmäisen kerran julkisesti Reisjärvi-päivän yhteislaulutilaisuudessa.
Mikko Kinnunen esitti sanoittamansa ja Lauri Nurkkalan säveltämän laulun Pohjolan aura ensimmäisen kerran julkisesti Reisjärvi-päivän yhteislaulutilaisuudessa.
Kuva: Tuovi Pulkkanen
Reisjärvinen keskustan kansanedustaja Mikko Kinnunen, miten vietät kesälomasi?

– Meillä on ollut 17 vuotta Etelä-Virossa kesäkoti, jossa lomailen perheeni kanssa. Hoidan siellä puutarhaa, nikkaroin, luen ja kuuntelen kirjoja, kirjoitan, parannan maailmaa perheen ja ystävien kanssa, leivon rieskoja uudessa leivinuunissa, pyöräilen, lenkkeilen, uin, samoilen luonnossa, kuuntelen lintujen laulua ja vain olen ja katson, kun pilvet liikkuvat taivaalla. Paikka on riittävän erilainen ja kaukana, että pääsen irti arkityöstäni ja lataan mieleni akkuja tulevaa talvea varten.

– Osallistun kesäaikana myös erilaisiin kesätapahtumiin, kuten suviseuroihin, Reisjärven opistoseuroihin, kotiseutupäiviin ja toritapahtumiin eri puolilla maakuntaa. Tapaan ihmisiä turuilla ja toreilla ja saan samalla evästystä työhöni.