Terveydenhuolto: Myös ou­lu­lai­set jou­tu­vat mak­sa­maan, kun Pohteen pal­ve­lu­ja vä­hen­ne­tään

Vanhat kuvat: Näin pik­ku­jou­lu­ja on juh­lit­tu Oulussa 2000-lu­vul­la

Jääkiekko: Kärpät romahti täy­des­sä Rak­si­las­sa ru­mas­ti, mutta tu­lok­sen takaa löytyy myös valoa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Näin korvaat mai­to­val­mis­teet ja munan – se­ka­syö­jän­kin kan­nat­taa ope­tel­la muutama ve­gaa­ni­sen ruoan­lai­ton niksi

Jos lähipiirissäsi ei vielä ole vegaaneja, ennen pitkää varmasti tulee. Mehevä porkkanakakku, vegaaninen manteliricotta, vegaaninen parmesaani ja sillä höystetyt perunat maistuvat kaikille.

Kaikki rakastavat porkkanakakkua. Kuohkean ja pehmeän kakun valmistus onnistuu hienosti myös munattomana.
Kaikki rakastavat porkkanakakkua. Kuohkean ja pehmeän kakun valmistus onnistuu hienosti myös munattomana.
Kuva: Nanna Rintala

Markkinoilla on jo hurja määrä kasviproteiineista valmistettuja juomia, kermoja, hapantuotteita ja jugurtteja, joilla pystyy korvaamaan perinteiset maitotuotteet. Voin korvaaminen onnistuu margariineilla ja öljyillä.

Kasviperäisten juustonkaltaisten valmisteiden tarjonta on myös vaikuttava. Niitä voit valmistaa itsekin.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.