Näillä alueil­la ri­kok­set tehdään

Oulussa poliisin tietoon tulee vuosittain noin 20 000 rikosta ja rikkomusta. Iso osa niistä osuu yksille ja samoille alueille.

Oulussa poliisin tietoon tulee vuosittain noin 20 000 rikosta ja rikkomusta. Iso osa niistä osuu yksille ja samoille alueille.

Tilaajille
Tilaajille

Oulussa viranomaisten tietoon tulee vuosittain parikymmentä tuhatta rikosta ja rikkomusta.

Näistä lähes puolet on omaisuusrikoksia eli ryöstöjä, varkauksia, näpistyksiä tai vahingontekoja. Toiseksi yleisin rikoslaji ovat liikennerikokset, joita tehdään nelisen tuhatta vuosittain.

Pahoinpitelyjä ja huumausainerikoksia ilmoitetaan Oulussa molempia yli 1 000 ja seksuaalirikoksia noin 300 vuodessa.

Tästä artikkelista löydät kartan ja hakukoneen, joiden avulla voit tarkastella valikoitujen rikoslajien keskittymistä eri puolelle Oulua.

Oulun poliisilaitoksen rikosylikomisario Markus Kiiskinen kertoo, että lisääntyneeseen nuorisorikollisuuteen on reagoitu lisäämällä tutkijoita nuorten tekemien rikosten tutkintaryhmään ja Ankkuritoimintaan. – Meidän pitää löytää pikaisesti hallintorajat ylittäviä keinoja tämän ilmiön kitkemiseksi.
Oulun poliisilaitoksen rikosylikomisario Markus Kiiskinen kertoo, että lisääntyneeseen nuorisorikollisuuteen on reagoitu lisäämällä tutkijoita nuorten tekemien rikosten tutkintaryhmään ja Ankkuritoimintaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.