Taide: Ou­lu­lai­nen Elsi Tau­riai­nen jul­kai­si maa­laus­vi­deon ja sai 100 000 seu­raa­jaa

Neuvottelutaito: Oulun po­lii­sin neu­vot­te­lu­ryh­män vetäjä kertoo tiu­kim­mat ti­lan­teen­sa

Kolumni: Sek­suaa­li­nen ah­dis­te­lu on rikos ja siihen tulee suh­tau­tua sel­lai­se­na

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Mutti maistuu Poh­jois-Poh­jan­maal­la, mutta se ei ole sitä mitä luulet – Tä­kä­läi­nen ruo­ka­kult­tuu­ri am­men­taa me­res­tä, joista ja vaa­rai­sis­ta met­sis­tä

Pohjois-Pohjanmaa ulottuu Kalajoelta Kuusamoon. Meri, suuret joet ja laakeat pellot muuttuvat itää kohti mentäessä metsäisiksi vaaroiksi.

Siika on lempeän makuinen kala ja kokonaisena valmistaminen on äärimmäisen helppo tapa saada tarjolle näyttävä juhlaruoka.
Siika on lempeän makuinen kala ja kokonaisena valmistaminen on äärimmäisen helppo tapa saada tarjolle näyttävä juhlaruoka.
Kuva: Vilja Pursiainen
Perinneherkkuja 1: Pohjois-Pohjanmaa

Monipuolisuus näkyy Pohjois-Pohjanmaan maakunnan ruokakulttuurissa. Itäinen ja läntinen ruokaperinne näkyvät molemmat ruokapöydässä, mutta usein ruokien valmistustavat vaihtelevat erityisesti idän ja lännen välillä.

Perinteisesti kalaa on vesistöissä ollut reilusti.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.