Vankilat: Kaleva vie­rai­li nais­van­ki­las­sa ja tapasi vangin, jonka elämän suunnan opis­ke­lu käänsi

Kolumni: Tek­no­lo­gi­sen ke­hit­ty­mi­sen myötä maa­ta­lous on muut­tu­nut ra­di­kaa­lis­ti

Miten har­ras­tus­rum­ba saadaan pyö­ri­mään? Vil­mu­se­na­hon per­hees­sä se tie­de­tään, sillä tree­nei­hin uppoaa yli 30 tuntia vii­kos­sa – kuun­te­le Päin per­het­tä -pod­cas­tin uusi jakso täältä

Päin perhettä -podcastin uusimmassa jaksossa keskustellaan siitä, miten arki rakennetaan, kun lasten harrastukset määrittävät aikaulua.

Paavolassa asuva Vilmusenahon perhe kuvattiin Ouluhallilla. Vasemmalta alkaen Max, Jade, Aada ja vanhemmat Marjaana ja Juha Vilmusenaho.
Paavolassa asuva Vilmusenahon perhe kuvattiin Ouluhallilla. Vasemmalta alkaen Max, Jade, Aada ja vanhemmat Marjaana ja Juha Vilmusenaho.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Kolmen aktiivisesti harrastavan lapsen vanhemmat Marjaana ja Juha Vilmusenaho tietävät, mitä tarkoitetaan harrastusrumballa. Paavolassa asuvan perheen arki rakentuu yhteisten harrastusten ja harrastuskuskausten ympärille, sillä lajiharjoituksiin Oulussa uppoaa yli 30 tuntia viikossa.

Lue lisää:  Tältä näyttää Paavolasta Ouluun päivittäin ajavan perheen viikkosuunnitelma

Miten arki saadaan sujumaan ja miten sitä oikein jaksaa? Siinä tarvitaan lukujärjestyksen ja suunnitelmallisuuden lisäksi ainakin pettämätöntä tukiverkkoa.

Vilmusenahot kuitenkin korostavat, että vaikka arki on hektistä, sitä jaksetaan, kun tykätään siitä, mitä tehdään.

Kuuntele Päin perhettä -podcastin uusin jakso tästä: