Kolumni: Na­to-jä­se­nyys on so­ti­laal­lis­ta liit­tou­tu­mis­ta syvempi asia, ja Poh­jois-Suo­men asemaa se vah­vis­taa

Kärpät: Ari Stenius jatkaa Oulun Kärp­pien lii­ga­ot­te­lui­den se­los­tus­ta Radio Ka­le­vas­sa

Mainos: Juuret kas­va­vat tie­dos­ta. Tutustu Ka­le­vaan 1kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Lu­mi-fes­ti­vaa­li tuo nou­se­vat ar­tis­tit ja kan­sain­vä­li­set ky­ky­jen­et­si­jät Rukalle hel­mi­kuus­sa – "Ru­kal­la jär­jes­tet­tä­vä fes­ti­vaa­li voi olla ai­nut­laa­tui­nen hel­sin­ki­läi­sel­le, vielä enemmän vaik­ka­pa bri­teil­le"

Rukalla helmikuussa nähtävällä LUMI-festivaalilla kotimaiset nousevat tähdet etsittäytyvät yleisölle ja kansainvälisille kykyjenetsijöille. Tapahtumaa järjestävän Aki Roukalan mukaan tunturi tarjoaa ainutlaatuiset puitteet showcase-tapahtumalle.

Rukalla helmikuussa järjestettävä Luminous Artist Festival, tai tuttavallisemmin LUMI-festivaali, tuo tunturiin tusinan verran kotimaisia nousevia artisteja sekä kansainvälisiä musiikkibisneksen vaikuttajia.

Helmikuun 11.–12. päivinä neljässä eri ravintolassa Rukan keskustassa järjestettävän festivaalin taustalla ovat Bättre Folk -festivaalin luonut Is This Art! -tuotantoyhtiö ja Ruka-Kuusamon matkailuyhdistys yhdessä suomalaisen musiikkiviennin kattojärjestö Music Finlandin kanssa.