Pohteen säästöt: Liminka me­net­tää ter­veys­kes­kuk­sen

Ravintolat: Tes­ta­sim­me Oulun Pekurin ra­men-pai­kan

Syyte: Tur­val­li­suus­alan opet­ta­ja kouri opis­ke­li­joi­ta ja uhkaili hak­kaa­mi­sel­la

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Lakko Oulun ko­ti­hoi­dos­sa al­ka­mas­sa yöllä: Töihin han­kit­tu va­paa­eh­toi­sia muista yk­si­köis­tä ja si­jai­sia myös rek­ry­toin­ti­yri­tyk­sis­tä – "Haas­teel­li­nen ti­lan­ne"

Kaupunki vakuuttaa, että kaikki asiakkaat hoidetaan, vaikka käynnit ovat lakon aikana normaalia lyhyempiä.

Lakko Oulun Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen Kontinkankaan-Myllyojan kotihoidossa on alkamassa suunnitellusti tiistain vastaisena yönä. Kuten Kaleva jo aiemmin kertoi, kaupunki ei ole jättänyt oikeuteen turvaamistoimihakemusta lakon aloittamisen kieltämiseksi.

Hoitajaliitot Tehy ja Super ovat ilmoittaneet aloittavansa yksikössä neljän vuorokauden mittaisen lakon tiistaina kello 00.01.

Oulun vanhustyön johtajan viransijainen Maria Vahtola kertoo, että lakon vuoksi on tehty varautumissuunnitelma. Kun normaalitilanteessa työntekijöitä on yksikössä töissä päivittäin 40, on heitä lakon aikana 35.

Lakko Oulun Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen Kontinkankaan-Myllyojan kotihoidossa on alkamassa suunnitellusti tiistain vastaisena yönä.
Lakko Oulun Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen Kontinkankaan-Myllyojan kotihoidossa on alkamassa suunnitellusti tiistain vastaisena yönä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.