Oulun budjetti: Näin kau­pun­gin­joh­ta­ja Seppo Määttä esittää käy­tet­tä­väk­si 650 mil­joo­naa euroa

Musiikki: Ou­lu­lais­per­heen kaikki jäsenet ovat kovia muu­si­koi­ta

Huoltajuus: Lap­sis­taan tais­tel­leen ou­lu­lai­si­sän uh­ka­sak­ko­vaa­ti­mus hy­lät­tiin

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Kahta miestä epäil­lään toisen Oulun Vä­li­vai­nion kak­sois­sur­man uhrin taposta – ­Po­lii­sin mukaan uhrit ja epäil­lyt tun­si­vat toi­sen­sa en­tuu­des­taan

Oulun Välivainiolla lauantaina paljastuneiden henkirikosten vuoksi järjestetään keskiviikkona vangitsemisoikeudenkäynti Oulun käräjäoikeudessa.

Käräjäoikeudesta saatavien tietojen mukaan poliisi vaatii vangittavaksi kahta 31-vuotiasta miestä.

Toista miestä epäillään kahdesta taposta ja ampuma-aserikoksesta. Näiden rikosten epäillään tapahtuneen lauantaina Oulussa.

Käräjäoikeudesta saatavien tietojen mukaan myös toista miestä epäillään taposta. Lisäksi häntäkin epäillään ampuma-aserikoksesta. Tekojen epäillään tapahtuneen niinikään lauantaina Oulussa.

Lauantaina Välivainiolla tapahtuneissa rikoksissa sai surmansa ampumavammoihin mies ja nainen. Nainen löydettiin kuolleena Välivainiolla sijaitsevasta asunnosta ja mies ulkoa.

Poliisi otti lauantaina kiinni kaksi miestä. Toinen mies otettiin kiinni asunnosta ja toinen mies Haravatieltä Välivainiolta.

"Uhrit ja epäillyt tunsivat toisensa entuudestaan"

Tapauksen tiedottamisesta vastaava Oulun poliisilaitoksen komisario Janne Törmänen kertoo, että molempien vangittaviksi vaadittavien miesten epäillään osallistuneen toisen uhrin surmaamiseen.

Hän ei ota kantaa siihen, kummasta uhrista on kyse eikä hän kommentoi myöskään sitä, kumman uhrin epäillään saaneen surmansa ensimmäisenä.

– Uhrit ja epäillyt tunsivat toisensa entuudestaan, hän kuvailee.

Törmäsen mukaan esitutkinnassa selvitetään muun muassa sitä, liittyykö tapahtumiin päihteitä tai päihteiden käyttöä.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.