Vaalikone: Löydä sinulle sopivin ehdokas Kalevan vaa­li­ko­nees­ta

Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Ju­ris­til­le tuomio tör­keäs­tä pe­tok­ses­ta – käytti ase­maan­sa hy­väk­seen ja huijasi asiak­kaan­sa va­kuu­tus­kor­vauk­sia Oulussa

Oulun käräjäoikeus on antanut tuomion juristille, joka huijasi asiakastaan Oulussa vuosina 2013–2014.

Lakimies työskenteli tuolloin oikeudellisia palveluja tarjoavassa yrityksessä, joka oli hoiti asiakkaan vakuutuskorvausasiaa vuonna 2005 sattuneen palovahingon vuoksi.

Juristi sopi vakuutusyhtiön kanssa, että asiakkaalle maksetaan vakuutuskorvauksia ja viivästyskorkoja yhteensä yli 236 000 euroa.

Hän salasi tämän tiedon asiakkaalta. Erehdytetyksi joutunut asiakas solmi juristin ja tämän työllistäneen yrityksen kanssa palkkiosopimuksen, jonka mukaan yritys saa pitää vakuutusyhtiön maksamat korvaukset 150 000 euron ylittävältä osalta.

Näin myös toimittiin eli asiakkaalle maksettiin 150 000 euroa ja yritys piti loput eli yli 86 000 euroa vakuutuskorvauksista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.