Analyysi: Oululla menee juuri nyt har­vi­nai­sen hyvin

Kolumni: Söpöt eläin­vi­deot ke­rää­vät tyk­käyk­siä, mutta harva kantaa huolta tuo­tan­to­eläin­ten oloista

Luitko jo tämän: Kau­pun­gin­joh­ta­ja Laa­ja­lan kan­nan­otos­ta Stora Enson Ou­lun-in­ves­toin­tiin syntyi eri­koi­nen soppa

Hau­ki­pu­taa­lai­nen Kati Rautio otti kolme vuotta sitten as­ke­leen kohti yrit­tä­jyyt­tä ja nyt hän avasi jo kol­man­nen ra­vin­to­lan­sa – "Elän omaa unel­maa­ni"

Valveen uuden lounaskahvila Paljetin avajaisia vietetään torstaina 22. syyskuuta, mutta ovet ovat jo avoinna.

Oulu
Kati Rautio suunnittelee Valveen Paljetin ruokalistalle muun muassa kasvis- ja vegaanipainotteista ruokaa tuoreista raaka-aineista sekä after work- iltoja ja shampanja tasting -tapahtumia.
Kati Rautio suunnittelee Valveen Paljetin ruokalistalle muun muassa kasvis- ja vegaanipainotteista ruokaa tuoreista raaka-aineista sekä after work- iltoja ja shampanja tasting -tapahtumia.
Kuva: Eija Eskola

Haukiputaalainen ravintola-alan yrittäjä Kati Rautio suunnittelee kolmannen lounaskahvilansa avajaisia hyvää vauhtia.

2. syyskuuta ovensa avannut Valveen Paljetti on Raution tuorein valloitus yritysmaailmassa.