Ihmiset: Ou­lu­lai­sen Paulus Män­ty­län, 33, rin­nas­sa sykkii jo kolmas sydän

Vanhat kuvat: 2000-lu­vun hauskaa hiih­to­elä­mää Oulussa

Luitko jo tämän: Heidi joi itsensä niin hir­veään kän­niin, että heräsi Oulun sel­viä­mis­ase­mal­ta

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tilaajille

Frozen People -fes­ti­vaa­leil­la nau­tit­tiin elekt­ro­ni­ses­ta mu­sii­kis­ta ja tai­tees­ta au­rin­gon hel­lies­sä – "Ihan huip­pua, että täl­lai­nen tal­vi­fes­ti­vaa­li jär­jes­tet­tiin ja pääsee naut­ti­maan mu­sii­kis­ta ulkona"

Oulussa järjestettiin lauantaina Frozen People -festivaali, joka keräsi Nallikarin jäälle runsaasti väkeä nauttimaan elektronisesta musiikista ja taiteesta.

Oulu
Launtaina järjestetyllä Frozen People -festivaalilla nautittiin elektronisen musiikin lisäksi erilaisista taideinstallaatioista.
Launtaina järjestetyllä Frozen People -festivaalilla nautittiin elektronisen musiikin lisäksi erilaisista taideinstallaatioista.
Kuva: Teija Soini

Nallikarin jää täyttyi lauantaina iloisesta festivaalikansasta, kun alueella järjestettiin ensimmäistä kertaa talvifestivaali Frozen People. Pääsymaksuton elektronisen musiikin, taiteen ja tyylin festivaali keräsi aurinkoisella säällä meren jäälle niin lapsiperheitä, pariskuntia, kaveriporukoita kuin koiranulkoiluttajia.

Oululaiset ystävykset Ulla Taskila ja Eevis Kujala tulivat nauttimaan festivaaleista jo heti kolmen aikoihin iltapäivällä, kun tapahtuma oltiin polkaistu käyntiin.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.