Nokia: Oulun len­to­yh­teyk­sien näi­vet­ty­mi­nen huo­let­taa toi­mi­tus­joh­ta­ja Lund­mar­kia

Lentoyhteydet: Lygg saattaa avata yri­tyk­sil­le len­to­yh­tey­den Oulusta Hel­sin­kiin

Jalkapallostadion: Oulun kau­pun­gin­hal­li­tus kä­sit­te­lee maa­nan­tai­na sta­dio­nin ra­hoi­tus­ta

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Bus­si­kus­kien vessat odot­ta­vat ensi vuonna alkavaa so­pi­mus­kaut­ta, juuri nyt kukaan ei ota vas­tuu­ta – lii­ken­nöit­si­jät ja Oulun kau­pun­ki pal­lot­te­le­vat asiaa toi­sil­leen

Linja-auton kuljettajan mukaan kuskien vessatilanne ei ole muuttunut viime syksystä.

Oulun linja-auton kuljettajien vessatauot herättivät keskustelua viime syksynä. Kaleva uutisoi asuinalueelle tarpeitaan tekevistä bussikuskeista ja samalla nousi esiin kuskien ahdinko, kun vessataukoja ei järjesty riittävästi.

Kuljettajien tilanne ei ole syksystä muuttunut, kertoo Koskilinjojen kuljettajana toimiva Elina Kähkönen. Ainoa vessa, jota Kähkönen voi reiteillään käyttää, on Tuiran Merikoskenkadulla kuljettajien taukotilassa. Kähkönen kertoo, että vessataukoa varten linja-auto pitää usein pysäyttää osittain jalkakäytävän puolelle pysäkin etuosaan, jossa se on muiden tiellä.

– Jotkut pysäyttävät auton ja käyvät vessassa OYSillakin, Kähkönen toteaa.

Liikennöijät ja Oulun kaupunki pallottelevat vastuuta asiasta toisilleen. Oulun joukkoliikennettä liikennöivät Koskilinjat, Oubus sekä Revon turistiliikenne Oy.

Oulun joukkoliikenteen kuskit käyvät Kaijonharjussa kerrostalojen läheisyydessä puskapissalla, kerrottiin Kalevassa viime syksynä.
Oulun joukkoliikenteen kuskit käyvät Kaijonharjussa kerrostalojen läheisyydessä puskapissalla, kerrottiin Kalevassa viime syksynä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.