Työelämä: Ou­lu­lai­nen Simo Ke­kä­läi­nen tapasi kiin­nos­ta­van eng­lan­ti­lai­sen ja hieroo nyt kaup­po­ja Va­lio­lii­ga­seu­ran kanssa

Liikenne: Hurjaa yli­no­peut­ta ajanut au­toi­li­ja jäi kiinni Kuu­sa­mon­tiel­lä Oulussa

Luitko jo tämän: Ou­lu­lai­sen Paulus Män­ty­län, 33, rin­nas­sa sykkii jo kolmas sydän

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tilaajille

Bodomin tekijät ha­lu­si­vat tehdä eng­lan­nin­kie­li­sen kau­hu­lef­fan suo­ma­lai­sin voimin – Hol­ly­wood-täh­den kiin­ni­tys toi hank­kee­seen lisää kier­rok­sia ja lisää euroja

Kansainvälinen kiinnostus lisää The Twin – Paha kaksonen -kauhuleffan tekijöiden työnsarkaa myös elokuvan ensi-illan jälkeen.

The Twin – Paha kaksonen -elokuvan tekijät Taneli Mustonen ja Aleksi Hyvärinen vierailivat elokuvateatteri Starissa viime viikolla.
The Twin – Paha kaksonen -elokuvan tekijät Taneli Mustonen ja Aleksi Hyvärinen vierailivat elokuvateatteri Starissa viime viikolla.
Kuva: Anssi Juntto

Oululaislähtöinen elokuvatuottaja ja käsikirjoittaja Aleksi Hyvärinen ei ollut uskoa korviaan, kun australialaisnäyttelijä Teresa Palmer ilmoitti haluavansa mukaan The Twin – Paha kaksonen -kauhuelokuvaan. Käsikirjoituksen saaminen Palmerin käsiin oli ollut kovan työn takana, mutta sen luettuaan hän oli innostunut niin tarinasta kuin omasta roolihahmostaankin.

– Hän oli isompi nimi, mitä uskoimme tähän saavamme, Hyvärinen myöntää.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.