Kannatusmittaukset: Ko­koo­mus nousi Ylen ky­se­lys­sä suo­si­tuim­mak­si puo­lueek­si

Opiskelu: Lukion syys­lu­ku­kau­si aloi­te­taan isojen uu­dis­tus­ten ja ko­ro­na­ti­lan­teen ai­heut­ta­man huolen kes­kel­lä

AC Oulu aloit­taa jal­ka­pal­lo­lii­gan kau­ten­sa maa­nan­tai­na Raa­tis­sa tyh­jil­le kat­so­moil­le – "On ollut hankala tietää, keneltä ky­sy­tään ja kuka vastaa asiois­ta"

AC Oulu aloittaa jalkapalloliigan kautensa maanantaina Raatissa tyhjille katsomoille. Alueen koronarajoitukset ovat tällä hetkellä sellaiset, ettei seura pysty ottamaan yleisöä otteluun.

– Näinhän se on. Kyse on siitä, ettei meillä ole yksinkertaisesti lupaa ottaa yleisöä paikalle, AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen kuittaa lyhyesti.

Meriläinen sanoo, että he ovat yrittäneet pitkään kysellä tilanteesta eri tahoilta.

– Mielestämme tiedottaminen on ollut heikkoa. On ollut hankala tietää, keneltä kysytään ja kuka vastaa asioista. Tapahtumaa ei voi järjestää niin, että illalla tulee viesti, että seuraavana päivänä voi katsomoon päästää porukkaa.

AC Oulu on myynyt Meriläisen mukaan noin tuhat kausikorttia. Liigan sponsoriyhteistyön ansiosta myös AC Oulun kausikorttilaiset saavat Ruudun suoratoistopalvelun kuukaudeksi ilmaiseksi käyttöönsä.